2777
2789
عنوان

چرا من انقد شدید به مرد وابسته میشم

299 بازدید | 26 پست

میخوام بدونم کی عین من هست

من وقتی با یه مرد پرونه وارد رابطه‌ میشم بعد از مدتی انقد بهش وابسته میشم که طرف زده میشه و رابطه بهم میخوره آخه من چیکار کنم واقعا دست خودم نیست 

یه همکار دارم چند سال پیگیر من یود چند ماه اخیر دیکه خیلی جدی پیگیرم بود نن اصلا ازش خوشم نمیومد ینی عاشق بودا و در عمل ثابت میکرد هرروز برام نون تازه میخرید اگر خودم نون می‌بردم ناراحت میشد میگفت بابد بیای از من بگیری تمام کارای تعمیر ماشینمو انجام می‌داد التماس میکرد فقط یه روز بزاز بیام دنبالت و من همچنان باهاش سرد بودم

دادم خونمو بازسازی میکنم میومد همه کارهامو انجام میداد و مدام ابراز علاقه میکرد ولی من فقط در حد همکار باهاس رفتار میکردم

این اواخر التماس میکرد بزاز فقط یه لحظه دستت رو بگیرم و من اصلا نمیزاشتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیادی اویزون طرف میشم همش میچسبم بهش همش بهش گیر میدم

خب خودتم ایرادت و میدونی سعی کن  انجامشون ندی.اگه نمیتونی جلو خودت و بگیری از مشاور کمک بگیر شاید به کودکیت برمیگرده این موضوع و ترس از دست دادن داری یا مهرطلب باشی.هرروز زنگ وپیام نده .دختر همیشه باید ناز کنه و مرد نازشو بکشه .

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌