2777
2789

خانومای عزیز 

اونایی که دعاشون زود مستحاب میشه میشه واسه من دعا کنن

یه وسیله ای تو‌ خونه گم کردم هر چی میگردم پیدا نمیکنم

میشه دعا کنید زودتر پیدا بشه

چکار کنم😩😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو گوگل یه ذکرایی هس از اونا بخون و آرامش بگرد منم برات صلوات میفرستم انشاءالله که پیدا شه

خوندم

نذر کردم

روسری گره زدم

گفتم اینجا هم بگم چند نفر هم دعا کنن زودتر پیدا بشه انشالله

ممنون از لطفت🙏🏻

پیدا کردن گم شده

سوره توبه آیه 108

با سلام

این دستور هدیه به کاربر محترم رقیه م درج میگردد

جهت پیدا کردن اشیاء گم شده خود با توسل به کلام الله و توکل بر خدا نام شئی گم شده خود رو بر یه تکه کاغذ کوچولو بنویسین و در سوره توبه آیه 108 ما بین دو کلمه فیه بگذارین و قرآن رو ببندین اگر در خانه باشه حتما پیدا میشه وگرنه بسرقت رفته یا جای دیگه افتاده و میتونین شب با طهارت کامل محل و لباس و مکان قبل از خواب بمدت 7 شب آیه رو 72 بار بخونین فقط مابین دو کلمه فیه نام گم شده رو ذکر کنین بنیت دیدن محل گم شده یا سرنوشت گم شده انشالله در خواب بشما نشون بدن بشرطیکه بعداز قرائت دیگه با کسی حرف نزنین و بخوابین

آیه کریمه 108 از سوره شریفه توبه

لَا تَقُمْ فِيهِ أَبَدًا ۚ لَمَسْجِدٌ أُسِّسَ عَلَى التَّقْوَىٰ مِنْ أَوَّلِ يَوْمٍ أَحَقُّ أَنْ تَقُومَ فِيهِ ...(نام شئی گم شده)... فِيهِ رِجَالٌ يُحِبُّونَ أَنْ يَتَطَهَّرُوا ۚ وَاللَّهُ يُحِبُّ الْمُطَّهِّرِينَ

دائی ابراهیم