2777
2789

حالا کاش اخلاق داشت تو این زندگی کمک دستم بود سه تا بچم همه رو دوش منن هم دکترشون هم مدرسه اشون هم ثبت‌نام هم تکالیف عملا نقش بوق تو زندگیمون رو داره بعد انتظار بچه ی چهارم رو داره وضعیت مالیش صفره وقتیم داشت نه به فکر خونه بود نه امکانات برا بچه هام الانم به زور یه وسیله برا مدرسه بچه ها میخره به دختر ده سالم میگه مادرت برامون پسر نمیاره ( بفرمایید حرفاشم به من نمیزنه به بچه و کوچه و خیابون میزنه ولی کسر شأنش میشه به من چیزی بگه)

https://daigo.ir/secret/51172246655

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب به خودش بگو!!!تو هم که داری به ما میگی!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بگو گندم از گندم در آید جو ز جو 

پسر میخای پسر بساز عجباااا دهن آدمو وا میکنن 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

واقعا نمی‌دونم با چه منطقی هر چی وضعیت مالی پایین تر، بچه بیشتر. الان پسر به چه کارتون میاد؟ خرج اون قبلی ها رو بدید. به خدا جامعه بی سواد شده. جامعه امروز نیاز به خرج کردن داره تا هر کس رشد کنه

خوب راست میگه اون تاج و تخت پادشاهی شو تقدیم کی کنه!؟

داماد🤣

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺