2777
2789

از وقتی پاشو میذاره تو خونه از راهرو تاااااااااا حموم رو نگاه میکنه غر میزنه این چرا اینجاست چرا از این ظرفت استفاده میکنی چرا از همه بالشات استفاده میکنی چرا از این پتوت استفادع میکنی چرا فلان چیزت اینطوریه حالا خودش چی یه زن شلخته که خونش همیشه شلوغه به نقطه رو دیوار من گیر میده😐 خیلی سعی میکنم جلو خودمو بگیرم چیزی بهش نگم ولی انقدددد غر میزنه دلم میخاد بمیرم این نیاد خونم اون روز داداشم گف ۵ دقبقه اومدیم اینجا انداژه صد هزار دفعه غر زدی بسه دیگه خودش میدونه چیکار کنه!

من بدم میاد کسی بهم بگه اینکارو بکن اونکارو نکن اصلا از مامانم خوشم نمیاد از بچگی رو مخم بود بیشتر از ۵ دقیقع نمیتونم تحملش کنم

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خواهرم اینطوریه همین ک میاد شروع می‌کنه ب ایراد گرفتن ولی خب گاهی اوقاتم بد نیس باعث شد یکم مرتب ...

اخه خونم مرتبه از چیزای الکی ایراد میگیره

مهمون اومده خونمون میگه چرا این ظرفتو ( که مثلا گرونه) رو میاری😐

خواهر بزرگه ی من اینجوریه😫وقتی میخواد بیاد خونم استرس میگیرم بخدا همه جارو دسته ی گل میکنم باز از ی ...

وای تو بهش چیزی نمیگی؟ من از کسی که خیلی سوال بپرسه خیلی ایراد بگیره بدم میاد

اخه خونم مرتبه از چیزای الکی ایراد میگیرهمهمون اومده خونمون میگه چرا این ظرفتو ( که مثلا گرونه) رو م ...

توجه نکن 

مامان و خاهر منم همینطورن 

من مامانم میومد تنم می‌لرزید منتظر غر زدناش بودم 

توجه نکن مامان و خاهر منم همینطورن من مامانم میومد تنم می‌لرزید منتظر غر زدناش بودم

من دیگه نمیخام دعوتش کنم هر سری عصابم خورد میشه

مامان خودشم اینطوریه منو میبینه میگه غذا درست کردی اومدی بیرون!وا خب این موضوع به خودم ربط داره مثلا ...

مامان منم ی مدت اینجوری بود انقدر گفتم تا درست شد 

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐
توجه نکن مامان و خاهر منم همینطورن من مامانم میومد تنم می‌لرزید منتظر غر زدناش بودم

میاد تا داخل کابینت هارو نگاه میکنه ایراد میگیره باباااااا بخودم ربط داره اینا

وای تو بهش چیزی نمیگی؟ من از کسی که خیلی سوال بپرسه خیلی ایراد بگیره بدم میاد

نه بابا بزرگتره احترامش واجبه، اوایل تو مخم بود

ولی خب باعث شده خیلی حساس باشم رو وسایلم از این لحاظ راضی ام