2777
2789

سلام خوبید شما پیش کی لابیا عمل کردید لطفاااا بگید من پیش ی دکتر عمل کردم داغونم کرده کارم شده شب و روز گریه دنبال ی دکتر خوبم

امید به خودی خود مانند یک ستاره است که در آفتاب سعادت دیده نمی شود و تنها در شب مصیبت کشف می شود. گویی همه‌چیز را از دست داده‌اید. باز هم امید وجود دارد. امید همچون پرنده‌ای است که بال و پر دارد، در روح ما لانه می‌گزیند، بدون گفتن هیچ کلمه‌ای، آواز می‌خواند و هرگز متوقف نمی‌شود..🌈💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبید شما پیش کی لابیا عمل کردید لطفاااا بگید من پیش ی دکتر عمل کردم داغونم کرده کارم شده شب و ...

سلام درکت میکنم منم نابود بودم تازه دو هفته است عمل کردم خدارو شکر فعلا که خیلی خوبه نه دردی نه مشکلی من پیش سولماز صادقی عمل کردم تقریبا ناقصم کرد بدتر از اون رفتار بدش الان پیش دکتر خفن جیگر رویا امدادی عمل کردم با سواد حرفه ای میدونم شبیه تبلیغ حرفام ولی من این دکتر و از ۱۰ سال پیش میشناسم رو دستش تو سواد و اخلاق نیست ی سر بهش بزن ایشالله مشکلت حل میشه نگران نباش

منم دقیقا همین جور شدم😔شما کسی رو پیدا کردین؟

اره عزیزم عمل کردم خدا دکتر اولی و نابود کنه که وقت و هزینم هدر رفت . با هر کس عمل میکنی گول دکترای اینستاگرامی و سهمیه ای رو نخور  تو مطب هم به هیچ عنوان عمل نکنید من تا قبل عمل دومم همش فکر میکردم مریضی از مطب دکتر اولی کرفتم چون بعدش متوجه شدم وسایل جراحیش رو منشیش یادش رفته بود تو دستگاه استریل بزاره و من و همونجوری عمل کرد😞😞😞😞اصلا مطب عمل نکنید

اره عزیزم عمل کردم خدا دکتر اولی و نابود کنه که وقت و هزینم هدر رفت . با هر کس عمل میکنی گول دکترای ...

عزیز منم یبار گول ی بیوجدان دروغگو مهرنوش امیری خوردم و عمل کرد تو مطب و داغونم کرد😔

حدود ۳ ماه گذشته و واقعا نیاز ب ترمیم دارم و نمیدونم دیگه ب کی اعتماد کنم 

خیلی از نظر روحی اذیتم و خسته شدم از سرچ 

من چجوری میتونم ب شما پیام خصوصی بدم درباره عمل اول و دومتون بپرسم؟

اره عزیزم عمل کردم خدا دکتر اولی و نابود کنه که وقت و هزینم هدر رفت . با هر کس عمل میکنی گول دکترای ...

دوست عزیز 

من باید ترمیمی عمل کنم

نیاز دارم درباره عمل دوم شما چنتا سوال بپرسم چون بین ۲تا دکتر موندم

درباره بیهوشی،ظاهر،بخیه، هزینه و......

ممنون میشم به من پیام بدی🙏🏻

خیلی ظاهرش برای من خراب شده و از نظر روحی هم خوب نیستم

عزیز منم یبار گول ی بیوجدان دروغگو مهرنوش امیری خوردم و عمل کرد تو مطب و داغونم کرد😔حدود ۳ ماه گذشت ...

میفهمم آدم از لحاظ روحی بهم میریزه من وقتی به منشی صادقیه بی وجدان گفتم نابودم کردید از لحاظ روحی بهم ریختم گفت شما پس دیگه به ما نباید زنگ بزنی باید بری پیش روانپزشک . من خیلی اینجا نمیام عزیزم اما ناراحت نباش درست میشه ماله من ظاهرش درست شد بعد از این عمل فعلا ۳هفته از عملم گذشته یکم دیگه میام کامل توضیح میدم فقط هزینش زیاد شد چون بیمارستان انجام دادم اما حداقل از دکتر و سواد و حرفه ای بودنش مطمئنم دکتر من هم استاد دانشگاهه هم از قدمیهای خبره اصلا چون دکترای اینستاگرام و نخور همش تبلیغ و فیکه مثل صادقی بی سواد

میفهمم آدم از لحاظ روحی بهم میریزه من وقتی به منشی صادقیه بی وجدان گفتم نابودم کردید از لحاظ روحی به ...

میشه درخواست دوستی قبول کنی

باید پیامم رو خصوصی بپرسم و ب کمکت نیاز دارم

چون میخام هرچه زودتر عمل کنم

میشه درخواست دوستی قبول کنیباید پیامم رو خصوصی بپرسم و ب کمکت نیاز دارمچون میخام هرچه زودتر عمل کنم

عزیزم همون روز خواستم درخواستت و قبول کنم ولی گزینه هاش یجوری سفید شده بود نمیدونم چرا نمیشد فکر کنم چون خیلی ازش گذشته 

میشه درخواست دوستی قبول کنیباید پیامم رو خصوصی بپرسم و ب کمکت نیاز دارمچون میخام هرچه زودتر عمل کنم

عکس گذاشتم که ببینی نمیشه نمیدونم اومده یا نه . انقدر به خودت استرس نده هر چقدر از عمل اولت بگذره بهتره بزار یکم جون بگیری از طرفی هم درکت میکنم میدونم چقدر ادم از لحاظ روحی بهم میریزه تا درست نشه هم اروم نمیشه ادم😞ولی مطمئن باش خوب میشی انقدر برای عمل و دکتر عجله نکن که تصمیم درست بگیری

عکس گذاشتم که ببینی نمیشه نمیدونم اومده یا نه . انقدر به خودت استرس نده هر چقدر از عمل اولت بگذره به ...

ممنون عزیزم

راستش منم نمیدونم اینجا چجوری کار میکنه

فقط سعی کردم پیام بدم ک نوشته بود باید درخواست دوستی بدی

اگر پیامم رو میبینی امشب یا فردا شب ساعت ۱۰-۱۱ آنلاین باشیم اینجا شاید بشه کاری کرد

ممنونم ک حالم درک میکنی🌷🙏🏻

ولی واقعا شرایطم طوری نیست ک بتونم زمان بیشتری بدم

ممنون عزیزمراستش منم نمیدونم اینجا چجوری کار میکنهفقط سعی کردم پیام بدم ک نوشته بود باید درخواست دوس ...

سلام ببخشید من دیر به دیر اینجا میام هر سئوالی داری بپرس من هر وقت انلاین شم جواب میدم.اصلا نگران نباش فکر نمیکنم بدتر از من باشه وضعیتت من الان خیلی راضی هستم چند روز دیگه میشه یکماه که عمل کردم. دکتر رفتی مشاوره بشی ؟ چی بهت گفتن؟