2777
2789
سلام ببخشید من دیر به دیر اینجا میام هر سئوالی داری بپرس من هر وقت انلاین شم جواب میدم.اصلا نگران نب ...

سلام عزیز

خاهش میکنم🌺

چنتا دکتر رفتم و همه متعجب از کاری ک اون بیوجدان با من کرده😔

بخاطر همین بعد از ۳ماه واقعا میخام عمل کنم و دوست داشتم یکسری سوال از شما بپرسم درباره عملتون ک نمیشه اینجا بپرسم

حالا اگر راهی بنظرتون میرسه پیام بذاری میبینم

من درخواست دوستی برداشتم

میخای شما درخواست بفرست برای من شاید بشه

امیدوارم نتیجه عمل ترمیمی شما خوب شده باشه

سلام عزیزخاهش میکنم🌺چنتا دکتر رفتم و همه متعجب از کاری ک اون بیوجدان با من کرده😔بخاطر همین بعد از ...

دکترها خیلی بی وجدان و بی سواد شدن مخصوصا دکترهای جوون مال من که داغون بود تازه من اصلا مشکل خاصی نداشتم قبل از عمل. من خدارو شکر خوبم الان پرفکت نشدم چون خرابکاری صادقی در حد ناقص کردنم شد ولی ۷۰٪ بهتر شدم واقعا به خودشم گفتم که هیچوقت نمیبخشم امیدوارم ۱۰۰ برابر پول از دست بده. من بعد از عمل با صادقی از درد و سوزش مداوم شیاف میزاشتم بلافاصله بعد از عمل با صادقی عفونت وحشتناک کرفتم تا ۱ ماه و نیم ولی الان با این دکتر خدا شاهده یه قرص مسکن نخوردم من .دیروزم معاینم کرد گفت همه چی خوبه حداقل الان دوباره نرمال شدم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزخاهش میکنم🌺چنتا دکتر رفتم و همه متعجب از کاری ک اون بیوجدان با من کرده😔بخاطر همین بعد از ...

عزیزم اینجا خیلی باز صحبت کنین کلا تاپیک پاک میشه و پیدات نمیکنم. من نمیدونم چی رو باید تنظیم کنم اینجا که درخواست دوستیها رو بتونم قبول کنم یکم سعی میکنم اگر شد بهت درخواست میدم. هر دکتری انتخاب میکنی گول اینستاکرام و نخور زودتر هم تصمیمت رو بگیر تا گرونتر از این نشده ماله من با بیمارستان حدود ۸۰ میلیون تموم شد با ازمایش و دارو و همه چی چیزی که برام عجیبه اصلا جای بخیه ندارم بر عکس صادقی که زیگزاگ زده بود برام

عزیزم اینجا خیلی باز صحبت کنین کلا تاپیک پاک میشه و پیدات نمیکنم. من نمیدونم چی رو باید تنظیم کنم ای ...

سلام عزیز

خداروشکر ک راضی هستی

خیلی خوشحال شدم و مبارک باشه🌺🙂

واقعا باور کردنی برای منم نبست چون جای بخیه های دندانه ای اون بی وجدان ن تنها خوب نشده بلکه سوزش موقع نشستن هم دارم

من درخواست دوستی دادم دوباره

ممنون میشم اگر بتونید یک روز و ساعت خاص اینجا باهم هماهنگ بشیم ک حرف بزنیم شاید درخواست دوستی رو هم بشه درست کرد

*سعی میکنم هر شب چک کنم اینجا رو*

سوال های مهمی دارم از شما ک میتونه کمکم کنه

نمیدونم پیش کی برم و واقعا درست میشه!😔

سلام عزیزخداروشکر ک راضی هستیخیلی خوشحال شدم و مبارک باشه🌺🙂واقعا باور کردنی برای منم نبست چون جای ...

ممنونم🤍

نگران نباش خوب میشه شاید ۱۰۰٪ نه ولی خیلی بهتر میشی مطمئن باش منم ۱۰۰٪ درست نشدم ولی خیلی قابل قبول تر شدم.

عجیبه هنوز سوزش داری بعضی از دکترها سواده کافی ندارن با جون و اعصاب مردم بازی میکنن .

من خیلی سرم شلوغه عزیزم هر سئوالی داری بپرس من سعی میکنم تند تند بیام جواب بدم.

ممنونم🤍نگران نباش خوب میشه شاید ۱۰۰٪ نه ولی خیلی بهتر میشی مطمئن باش منم ۱۰۰٪ درست نشدم ولی خیلی قا ...

سلام عزیز

و ممنون برای انرژی مثبتت🌸

راستش میخام پیش دکتر شما هم برم ولی برام مهمه قبلش با شما مشورت کنم

اگر بشه یک روز و ساعتو بگو اینجا هر دو باشیم شاید بشه کاری کرد ک خصوصی صحبت کنیم درباره عمل و دکتر

ممنونم🤍نگران نباش خوب میشه شاید ۱۰۰٪ نه ولی خیلی بهتر میشی مطمئن باش منم ۱۰۰٪ درست نشدم ولی خیلی قا ...

فقط دوست عزیزم🦋

من باید هرچه زودتر این عمل انجام بدن

و سوالات زیادی دارم ک فقط بخش کمیش رو میتونم اینجا بپرسم متاسفانه

هر وقت پیامم دیدی و روز و ساعتی ک بتونی بگی ممنون میشم 🙏🏻

سعی میکنم هرشب چک کنم