2777
2789

یروزی خیلی خیلی موهام پر بود

از بچگی درگیر افسردگی شدم و مجبور شدم دارو مصرف کنم موهام شروع کرد به ریزش به شدت ریخت هنوز ک هنوزه میریزه

سنی ندارم ۲۴سالمه فکر کنم تا ۳۰سالگی کچلم😭

چیکار کنم بنظرتون

💍♥️

دختر من داروسازه 

فقط هیرتامین اصل رو پیشنهاد میده ولاغیر:)

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم افسردگی درمانش پیشگیری از این سایه سیاه سگ افسردگی بمر بیرون 

اونقدر مشغول و سرگرم کارای خوب و مثبت شو ک خسته شی و مشغله فکری نداشته باشی 

و آرامش بهت بباره

بعد تا حدود ۹۹ درصد افسردگی کنترل و ریزش مو قعط میشه بعد برو دکتر یا با مشورت دکتر قرص  بخور تاکید با مشورت دکتر 

فولیکوژن چی اون خوبه؟

دیگه این شاه همشوووون هست 

بقیه هم خوبن ولی نه در این حد

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
ببین عزیزم افسردگی درمانش پیشگیری از این سایه سیاه سگ افسردگی بمر بیرون اونقدر مشغول و سرگرم کارای خ ...

دارم کچل میشم😭😭یه دکتر خوب هست اینقد شلوغه خدامیدونه کی وقتم بشه

💍♥️

برام سواله این قرصا موی بدن رو زیاد نمیکنن؟ فقط برا مو تاثیر داره؟؟

نه فقط موی سر 

مکمل های مو بخور حتما

پیلفود و هیرونیک از بین چندین مکملی که امتحان کردم بهترین بودن

یه دوره امپول بیوتین دکسپانتنول بزن

و مهمتر از همه؛اگه ریزش موهات ارثی هستشتنها راهش ماینوکسیدیله

که باید همیشه بزنی ولی میارزه

دو درصد پاکدارو رو بخر هر شب بزن کاری نداره

و نیم ساعت بعدش هم لوسیون ضد ریزش سینره خانم ها رو بزن

معجزه میکنن این دوتا با هم

و الیته که ماینوکسیدیل تو یک ماه و نیم اول ریزش میده ولی تا شش ماه بعد کلیییی موی جدید در میاری

قبل از حمام هم جوشونده رزماری و میخک اسپری کن به کف سرت اینم موثره

رو من جواب نداده‌یه ماهه دارم مصرف میکنمواسه شما ریزش رو قطع کرد یا رشد مجدد داد؟چقد طول کشید اثر کن ...

ببین متاسفانه فیکش خیلی زیاده ، باید از کسی خرید کنید که بدونید معتبر هست و واقعا از خارج میاره 

دختر من 

خودش رفته بود سفارشی آورده بود از خارج ، اصل آمریکایی 

اره موهای من رو هم براق کرد ، هم پر پشت ، اصلا ریزش هم ندارم 

من دوتا سه ماهه مصرف کردم