2789
عنوان

کراش سابق

148 بازدید | 24 پست

قدیما از ینفر خوشم میومد امروز با مادرم خواستیم بریم داروخونه فهمیدم پسره تو اون داروخونه کار میکنه(داروسازه)همین که دیدمش دست مادرمو کشیدم نزاشتم بره تو گفتم بریم تو اون مغازه مادرم میگفت خودت گفتی بریم داروخونه الان چرا اینجوری میکنی پیچوندمش، پسره هم دید که همچین کاری کردم ،موندم چرا انقد تو این شرایط هول میکنم  بقیه میرن سمت کراشاشون  امار میدن من فرار میکنم

چرا ضایع بازی در اوردی اخه 

ای کاش پسره نمیفهمید حداقل 

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

هوش هیجانی بالایی داری

و همچنین استرس و اضطراب

باید روش کار کنی 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم هول میشم😐من طرفو تو خیابون میبینم دارم عادی راه میرما تا میبینمش انقدررر تند تند راه میرم ا ...

وای من انگار روح میبینم یجوری ب یجای دیگه خیره میشم اصلا انگار اون شخص نامرئیه واسه همبن فکر میکنن ازشون بدم میاد  

هوش هیجانی چیه

عزیزم مفصله 

سرچ کنی بهتر میفهمی 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
هر چی هست خیلی مشکل سازه

میتونی با مطالعه، 

روانشناختی و تیپ شخصیت شناسی ،

روانشناس رفتن 

کاهش بدید