2777
2789
عنوان

حالم بده

123 بازدید | 13 پست

شوهرم خیلی احتراممو داره محبتشم خدایی زیاده ب من اخلاقش خوبه شغل دولتی داره اما از همه اطرافیانم از لحاظ مالی ضعیفتریم خسته شدمممممم دوستام بیشترشون ماشین انچنانی و خونه های انچنانی دارن اما ما ۱۰ ساله نتونستیم پرایدمونو عوض کنیم دیگه خجالت میکشم از این شرایط خودمو هز همشون کمتر میدونم خدایااااا چرا اینقدر بین بندهات فرق میزاری 

نگید ک شاید اونا خیلی چیزایی ک تو داریو ندارن یخدا اونا از شوهر و بچه خوب گرفته تا شرایط مالی خفن همه چی دارن من دیگه نمیکشم دارم بزورررررر ادامه میدم بخدا حتی دیگه از اذدواجمم پشیمونم با اینکه شوهرمو دوست دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفات كاملاضد و نقيضه

انگار خودتم سردرگمى 

از داخل زندگى هيچكى خبر ندارى 

بعدم بايد قبول كنى همه زندگى ها در ى سطح نيستن 

زندگى شما به نسبت ى عده آدم خيلى خوبتره و شايد به همون نسبت هم پايينتر باشه كه بايد بپذيريد و درعين حال براى بهتر شدن وضعيت تلاش كنيد نه مقايسه

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅

کاش شوهر من ادم بود 

کاش 

حاضر بودم در فقر مطلق زندگی کنم 

راسته میگن ادما ارزوهای یک دیگر رو زندگی میکنن

گیر شوهر بزن در و رو و دل سیاه و بچه ننه نیفتادی بفهمی چی ب چیه

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

ما هم ۱۰ ساله ازدواج کردیم همون پرایدی ک شما دارینو هم نداریم خونه نقلی طبقه بالا خونه پدرشوهرم ساختیم البته با کمک پدرشوهرم وگرنه نمیتونستیم حقوقمونم کمه ولی من اصلا ب این چیزا اهمیت نمیدم فقط سلامتی و دلخوش و ی خونواده خوب میخام همین😔

۲۸سالمه بابا بخدا یا نداریو نچشیدی یا خیلی صبوری بخدا دیگه خسته شدم

این که نتونین خرج روزانه رو دربیارین اون میشه نداری ولی خب حق میدم بهتون 

امااااا مقایسه کار درستی نیست اصلا 

ما هم ۱۰ ساله ازدواج کردیم همون پرایدی ک شما دارینو هم نداریم خونه نقلی طبقه بالا خونه پدرشوهرم ساخت ...

من دلم ماشین خوب خونه خوب میخواد چ کنم باید فقط حسرت بخورم یعنی اوووف چ دنیای بی انصافی

من دلم ماشین خوب خونه خوب میخواد چ کنم باید فقط حسرت بخورم یعنی اوووف چ دنیای بی انصافی

من میخام بیماریم درمان شه😔

میخام دوباره ب آغوش خونوادم برگردم گرچه دل خوشی ازشون نداشتم ولی باز ازهیجی بهتره

دارم دق میکنم از بی کسی😔

من میخام بیماریم درمان شه😔میخام دوباره ب آغوش خونوادم برگردم گرچه دل خوشی ازشون نداشتم ولی باز ازهی ...

خدا هرچی میخوای بهت بده عزیزم خدا اینقدر خوشی و نعمت بهت بده ک از شوق داشتن این خوشبختی دهنت وا بمونه هدادخودش دلتم شاد کنه بهت عمر طولانی بده با تن سالم و دل خوش