سلام دوستان من سالهاست که باغسل کردن مشکل دارم شایدمسخره بیادبرای بعضیاچون دیدم که بی اهمیتن به غسل ولی من نمیتونم حمام که میرم زودخودمومیشورم ولی نوبت به غسل که میرسه خیلی طولش میدم همش میگم اب به پایین پام میرسه درصورتی جداروپاهام اب میگیرم خیلی همین موضوع عصبیم میکنه من قبلانمازمیخوندم همین موضوع غسل باعث شدنمازموترک کنم وپیش مشاورم خیلی رفتم ولی درس نشدم کسی راهنمایی کاری چیزی بلدنیست بگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با خودت بگو “ خدا اگه وسواس داشت نمیفرمود جایی که آب نیست دست به خاک بزنید و غسل کنید(تیمم جایگزین غسل) میفرمود که تا آب گیر نیاوردین غسل نکنید! پس من شورش رو در نیارم و آب رو هدر ندم که گناهش بیشتره این کار”
خیلی ازاین فکرامیکنم ولی موقع عمل همه چی یادم میره انگاری حتی حرفای خودمم نمیشنوم
خدا قبول میکنه گلم
از مرجعت بپرس
اینجوری خودتو قانع کن که دیگه حتی اگه غسلمم درست نباشه، تقصیر مرجعمه، چون اون گفته توجه نکن
آقایون بیشعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، میفهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر میدرخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️