2789
عنوان

غسل کردن

459 بازدید | 37 پست

سلام دوستان من سالهاست که باغسل کردن مشکل دارم شایدمسخره بیادبرای بعضیاچون دیدم که بی اهمیتن به غسل ولی من نمیتونم حمام که میرم زودخودمومیشورم ولی نوبت به غسل که میرسه خیلی طولش میدم همش میگم اب به پایین پام میرسه درصورتی جداروپاهام اب میگیرم خیلی همین موضوع عصبیم میکنه من قبلانمازمیخوندم همین موضوع غسل باعث شدنمازموترک کنم وپیش مشاورم خیلی رفتم ولی درس نشدم کسی راهنمایی کاری چیزی بلدنیست بگه

با تشتو لگن آب بریز رو سرت😂🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ۳ سال تمام وسواس غسل کردن داشتم

هر روز غسل می‌کردم اینقد میموندم تو حمام و تکرارش می‌کردم که غش می‌کردم همونجا قندم می‌افتاد 

هرکاری رو امتحان کردم حتی دارو هم خوردم 

فقط و فقط یک راه داشت که خداروشکر درمان شدم

برای همینه میگن وسواس کار شیطانه 

ببین همین وسواس باعث شده که نمازت را هم ترک کنی 

به نظرم در هر حالت نماز را بخون حتی اگه یقین داری که پاک و با طهارت نیستی

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

منم همینم

وسواس محسوب میشه

سعی کن اهمیت ندی

بگو شیطان می‌خواد من کلافه بشم، دیگه غسل نکنم

ببین الان ما میریم حمام و میایم، کل بدنمون خیسه

از لای موهامون بگیر تا گوشمون

پس توی غسل هم لازم نیست حساسیت نشون بدی

آب به همه جات می‌رسد

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

با دوش تلفنی آب بریز. یه چیزی بگم بهت. یه کارشناسی یه بار توی تی وی می گفت این جمله که اگه آب به یه نقطه نرسه غسل باطله یه عده رو وسواسی کرده. می گفت بابا این آب رقیقه جریان پیدا می کنه و تازه دست هم می کشی به همه جا راحت می رسه.

من ۳ سال تمام وسواس غسل کردن داشتمهر روز غسل می‌کردم اینقد میموندم تو حمام و تکرارش می‌کردم که غش می ...

وای نباید میخندیدم 

🥂شهرگم شهر عزیزم شهر شیرینه منه گوشه گوشه‌ی آب و خاکش دین و آینِ منه🥂 لرستان🪧🏡

من ۳ سال تمام وسواس غسل کردن داشتمهر روز غسل می‌کردم اینقد میموندم تو حمام و تکرارش می‌کردم که غش می ...

خب بگوچکارکردی باورت نمیشه من توحمام گریه میکردم الان بهترشدم ولی میگم بهترنه اینکه خوب شده باشم نسبت به قبل که گریه میکردم اخه هرکاری میکردم نمیتونستم ازحمام بیام بیرون

راه حلش فقط همینه 

تو الان رفتی حمام، فقط و فقط یکبار غسل میکنی 

بعدش دیگه تحت هیچ شرایطی توی حمام نمون و بیا بیرون لباس بپوش، خیلی سخته همش فکرت درگیره حس میکنی باطل بوده و نمازت قبول نیست باییید باییید حداقل ۲۰ روز بهش بی اهمیت باشی

اومد تو ذهنت که غسل و نمازت باطله سریع از ذهنت دورش کن و بگو خدا بخشنده است و اینقدرام سختگیر نیست و خودش می‌دونه تمام تلاشمو کردم