2789
عنوان

غسل کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 37 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب بگوچکارکردی باورت نمیشه من توحمام گریه میکردم الان بهترشدم ولی میگم بهترنه اینکه خوب شده باشم نسب ...

میفهمم

خیلیییی سخته

بهش بها بدی تماااام زندگیتو نابود میکنه

من تو وضو و نماز و روزه هم دچار وسواس شدم به مرور

اگه سعی نمیکردم درستش کنم الان تیمارستان بودم

به خودت بگو اصلا میخوام غسلم باطل باشه وواقعا توجهی نكن ومطمئن باش خدا قبول میکنه. چون این وسواس از طرف شیطانه وسوسه گره

می تونی هرقسمتو خشک کنی بعدم بری زیر آب  اون موقع متوجه میشی حساسیتت آلکی بوده

منم همینموسواس محسوب میشهسعی کن اهمیت ندیبگو شیطان می‌خواد من کلافه بشم، دیگه غسل نکنمببین الان ما م ...

خیلی ازاین فکرامیکنم ولی موقع عمل همه چی یادم میره انگاری حتی حرفای خودمم نمیشنوم

اره

با خودت بگو “ خدا اگه وسواس داشت نمی‌فرمود جایی که آب نیست دست به خاک بزنید و غسل کنید(تیمم جایگزین غسل) میفرمود که تا آب گیر نیاوردین غسل نکنید! پس من شورش رو در نیارم و آب رو هدر ندم که گناهش بیشتره این کار” 

همینو هی با خودت تکرار کن چون واقعیته 

خیلی ازاین فکرامیکنم ولی موقع عمل همه چی یادم میره انگاری حتی حرفای خودمم نمیشنوم

خدا قبول می‌کنه گلم

از مرجعت بپرس

اینجوری خودتو قانع کن که دیگه حتی اگه غسلمم درست نباشه، تقصیر مرجعمه، چون اون گفته توجه نکن

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

میفهممخیلیییی سختهبهش بها بدی تماااام زندگیتو نابود میکنهمن تو وضو و نماز و روزه هم دچار وسواس شدم ب ...

من دیگه نمازموترک کردم ولی هرسری که حمام میرم میگم این سری دیگه نمازمیخونم بازم نمیتونم

وای نباید میخندیدم

وحشتناک بود 

نابود شده بودم اینقد طولانی مدت آب می‌خورد به سرم موهام نابود شده بود داشتم کچل میشدم 

وسواس بدترین و بدترین دردیه که ممکنه بیاد سراغ آدم 

من دیگه نمازموترک کردم ولی هرسری که حمام میرم میگم این سری دیگه نمازمیخونم بازم نمیتونم

باید نمازت رو دوباره شروع کنی

این دقیقا کار شیطان بوده، از این راه وارد میشه 

وحشتناک بود نابود شده بودم اینقد طولانی مدت آب می‌خورد به سرم موهام نابود شده بود داشتم کچل میشدم وس ...

حالا من وسواس نوشتن خوابیدن لباس فکری دارم فک کن ...

🥂شهرگم شهر عزیزم شهر شیرینه منه گوشه گوشه‌ی آب و خاکش دین و آینِ منه🥂 لرستان🪧🏡