bud مدیر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 عنوان یا خدااا😂😐 | مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 18 پست یه تایپک دیدم زنه باردار بوده زده بود۲ ۳ ماه حموم نرفته واقعا دیوونه چیزی بوده دلم واسه شوهرش میسوزه بو گندشو حس کردم😑 میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️ 1403/08/13 | 20:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 بعضیا خرافاتین مادر شوهرم میگه چ خبره هر روز هروز میری حموم هفته ای یبار برو ضرر داره👊😒 یا خدا میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
مهیـــــــــهسدم عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 1570 من ابروهام زخمه گفته حموم نرم سه روز .دیروز رفتم فقط بدنمو شستم الان حس بدی دارم ساعتارو میشمارم برم ... دقیقاً منم میکرو کرده بودم انقد عجول بودم سر دو روز شستم ابروهام پاک شدن دوبارع رفتم میکرو کردم بدم میومد از خودم به نظر شما دوست نرگس خانوم رفت با یکی ازدواج کرد که پولداره و رفت خارج ادامه تحصیل داد کی ضرر کرد؟من یا اون؟ 🤎
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 بو گندش بقول تو شوهرشو اذیت میکنه شما چرا ناراحتی؟ توعم فکر کنم یکی از بو گندیا باشه😅مردمم اذیت میشن ولی خب شوهرش بیشتر میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 بعد طرف میاد تاپیک می نه باردارم شوهرم بهم خیانت میکنه یا شوهرم سمتم نمیاد خب لامصب برو حموم وای اره میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️