2777
2789
عنوان

کیا دانشگاهشون دوره از خونشون

89 بازدید | 15 پست

من هربار ۲ ساعت و نیم تو راهم

اونم با چی

مترووووو و اتوبوس

همکلاسیام میگن ما نهایت نیم ساعته می‌رسیم

بعد من نیم ساعت تو اتوبوسم 

۲ ساعت هم تو مترو 😂

درکل هرسری بخاطر دوسه واحد درس ۵ ساعت فقط تو راهم

مترو هم که ماشالااااا همه مثل چیییی حمله میکنن به صندلی ها  وحشی میشن 😂 من هیچ. من نگاه، من فقط صبر میکنم همه بشینن اگه جا خالی موند بعد خودم میشینم

خیلییییی خسته میشم چیکار کنم 🥲😑😭

الانم تازه رسیدم دوش گرفتم دیگه از جام نمیتونم تکون بخورم تا فردا صبح 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم ساکن شرقم دانشگاهم غربه 

خودت تا تهش برو 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

چرا خوابگاه نمیری؟ 

ما هم حاشیه جاده شهرمونیم دانشگاه وسط شهره. خیلیا از اینجا میرن خوابگاه میمونن آخر هفته ها میان خونه مامان بابا. اگه واقعا اذیتی با خانواده صحبت کن چون خونتونم نزدیکه خرج خوابگاهت اونقدررر نمیشه 

چرا خوابگاه نمیری؟ ما هم حاشیه جاده شهرمونیم دانشگاه وسط شهره. خیلیا از اینجا میرن خوابگاه میمونن آخ ...

به بومی که خوابگاه نمیدن 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
منم دانشگام سمت غربهخودمم اون سر متروووووو 😂 مترو نوردی میکنم

منکه برگشتنیا با اسنپ میام 

خوش ب حالت واقعا

تو دانشگاهتون کانال هم مسیر ندارید ؟؟

ما داریم ، مثلا مینویسیم کسی چهارشنبه ساعت ۵ تهرانپارس میره ؟ بعد اصولا یکی دو نفر پیدا میشن 

باهم اسنپ میگیریم هزینشم تقسیم میشه 

خیلی خوب و کار راه اندازه این کانال

حتی بچه ها شهرای دیگه هم میرن باهم دیگه