eglantine73 مدیر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 389 عنوان بی بی چکم مثبته یا منفی ؟؟😐 | مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 31 پست بچه ها این هاله افتاده یا کلا مال بی بی چکه ؟؟ چون روی بی بی چک خط دوم رو میبینم ، فقط موندم که هاله انداخته یا از اول بوده ؟؟؟!!!!!😕 من و عشق جانم 💑 منتظر اومدن یه کوچولو تو زندگیمون هستیم 😉 لطفا واسه اومدنش یه دونه صلوات میفرستید؟؟ ممنونم دوستم 😊 1396/08/23 | 12:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eglantine73 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 389 اگه طی پنج دقیقه اول افتاد احتمال داره باردار باشی اما اگه مال چند ساعت باشه هاله خود بی بی چکه ... نه همون دو دقیقه اول دیدمش ☺ من و عشق جانم 💑 منتظر اومدن یه کوچولو تو زندگیمون هستیم 😉 لطفا واسه اومدنش یه دونه صلوات میفرستید؟؟ ممنونم دوستم 😊
پارسااعظم عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 522 نه همون دو دقیقه اول دیدمش ☺ پس احتمال بارداری هس فردا صبح با ادرار صب بزن چون غلیظه سریع جواب میده اما احتمالش هس. مبارکه
elhamkhanoum عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 830 خیلی کمرنگه یکی دوروز دیگه باز چک کن عزیز خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ... .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟
گلیییییی عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 13822 زیاده دیده نمیشه ولی ان شالله باردارین همونجور ک دوست عزیز گفت صب زود دوباره تست بزن 😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
eglantine73 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 389 روز چندمی بعد تاخیر پریودت بزار اره چند روز دیگه دوباره میزارم ، البته الانم یکی دوروز تاخیر داشتم من و عشق جانم 💑 منتظر اومدن یه کوچولو تو زندگیمون هستیم 😉 لطفا واسه اومدنش یه دونه صلوات میفرستید؟؟ ممنونم دوستم 😊
eglantine73 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 389 پس احتمال بارداری هس فردا صبح با ادرار صب بزن چون غلیظه سریع جواب میده اما احتمالش هس. مبارکه مرسی گلم ، صبر میکنم چند روز دیگه میزارم که مطمئن شم دیگه من و عشق جانم 💑 منتظر اومدن یه کوچولو تو زندگیمون هستیم 😉 لطفا واسه اومدنش یه دونه صلوات میفرستید؟؟ ممنونم دوستم 😊
eglantine73 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 389 زیاده دیده نمیشه ولی ان شالله باردارین همونجور ک دوست عزیز گفت صب زود دوباره تست بزن اره خیلی مشخص نیست ، ولی روی بی بی خودم میبینمش ، واسه همیش شک کردم که هالس یا مال خودشه من و عشق جانم 💑 منتظر اومدن یه کوچولو تو زندگیمون هستیم 😉 لطفا واسه اومدنش یه دونه صلوات میفرستید؟؟ ممنونم دوستم 😊
پارسااعظم عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 522 مرسی گلم ، صبر میکنم چند روز دیگه میزارم که مطمئن شم دیگه ممنونم.انشاا...که بارداری
eglantine73 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 389 موعدت کی هس؟ موعد ۱۹ بوده ، ولی معمولا یکی دو روز اینور اونور میشد من و عشق جانم 💑 منتظر اومدن یه کوچولو تو زندگیمون هستیم 😉 لطفا واسه اومدنش یه دونه صلوات میفرستید؟؟ ممنونم دوستم 😊
eglantine73 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 389 ممنونم.انشاا...که بارداری مرسی گلی 😍 من و عشق جانم 💑 منتظر اومدن یه کوچولو تو زندگیمون هستیم 😉 لطفا واسه اومدنش یه دونه صلوات میفرستید؟؟ ممنونم دوستم 😊
eglantine73 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 389 از موعدت عقب افتاده؟ اره ، یکی دو روز من و عشق جانم 💑 منتظر اومدن یه کوچولو تو زندگیمون هستیم 😉 لطفا واسه اومدنش یه دونه صلوات میفرستید؟؟ ممنونم دوستم 😊
eglantine73 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 389 من از این پررنگ تر بود این بی بی ها خیلی خطا دارن باردار نبودید ؟؟؟ من و عشق جانم 💑 منتظر اومدن یه کوچولو تو زندگیمون هستیم 😉 لطفا واسه اومدنش یه دونه صلوات میفرستید؟؟ ممنونم دوستم 😊