2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبته یا منفی ؟؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 31 پست
اگه طی پنج دقیقه اول افتاد احتمال داره باردار باشی اما اگه مال چند ساعت باشه هاله خود بی بی چکه  ...

نه همون دو دقیقه اول دیدمش ☺

من و عشق جانم 💑 منتظر اومدن یه کوچولو تو زندگیمون هستیم 😉 لطفا واسه اومدنش یه دونه صلوات میفرستید؟؟  ممنونم دوستم 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاده دیده نمیشه ولی ان شالله باردارین همونجور ک دوست عزیز گفت صب زود دوباره تست بزن

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
روز چندمی بعد تاخیر پریودت بزار

اره چند روز دیگه دوباره میزارم ، البته الانم یکی دوروز تاخیر داشتم 

من و عشق جانم 💑 منتظر اومدن یه کوچولو تو زندگیمون هستیم 😉 لطفا واسه اومدنش یه دونه صلوات میفرستید؟؟  ممنونم دوستم 😊
پس احتمال بارداری هس فردا صبح با ادرار صب بزن چون غلیظه سریع جواب میده اما احتمالش هس. مبارکه

مرسی گلم ، صبر میکنم چند روز دیگه میزارم که مطمئن شم دیگه 

زیاده دیده نمیشه ولی ان شالله باردارین همونجور ک دوست عزیز گفت صب زود دوباره تست بزن

اره خیلی مشخص نیست ، ولی روی بی بی خودم میبینمش ، واسه همیش شک کردم که هالس یا مال خودشه 

موعدت کی هس؟

موعد ۱۹ بوده ، ولی معمولا یکی دو روز اینور اونور میشد 

من از این پررنگ تر بود این بی بی ها خیلی خطا دارن

باردار نبودید ؟؟؟