2777
2789

دهم انسانی ام کاش هیچوقت نمیومدم انسانی هیچوقت مثل سگ پشیمونم اومدم انسانی یکی نیست به منه احمق بگه چرا به حرفا کسایی که میگفتن انسانی آسونه باور کردی خیلی زیاده مطالب رو هرچی میخونم تموم نمیشه هرچی میخونم تموم نمیشه کاش میرفتم تجربی حداقل از درس چرت جامعه و فنون راحت بودم حالم از درس تاریخ بهم میخوره هرچی میخونم تموم نمیشه این رشته آینده ای هم نداره تجربی حداقل به امید آینده ی شغلیش میتونستی ادامه بدی اما انسانی اگه فرهنگیان قبول نشی باختی که اونم از همه رشته ها میتونی بری چه غلطی کردم اومدم انسانی کاش میشد برگردم به روزی که برای انتخاب رشته رفتم با معدل ۲۰ خودم رو دارم نابود میکنم تو این رشته 

منم هر روز میگم کاش رفته بودم هنرستان 

البته الان پشت کنکوری ام و می‌خوام کنکور هنر بدم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رشتم خیاطیه معدلم۱۹/۷۵میخاستم رشتمو عوض کنم برم انسانی حقوق بخونمینی عوض نکنم؟

عزیزم اگر علاقه داری عوض کن

انسانی درسهاییمثله منطق و فلسفه و عربی ادبیات،تتریخ داره خودت،خودتو بسنج ببین ب این درسا علاقه داری،اگر داری یاعلی قبلش تحقیق کن

عزیزم اگر علاقه داری عوض کنانسانی درسهاییمثله منطق و فلسفه و عربی ادبیات،تتریخ داره خودت،خودتو بسنج ...

حفظیاتیم عالیه ولی میترسم نتونم.

سختمونه‌ولی‌میرسیم‌به‌جایی‌که‌حقمونه.

جامعه رو جامع شناسا بنا کردن:)

چرا فکر میکنی آیندش تهش فرهنگیانه؟:)

حقوق.وکالت.روانشناسی..انسان‌شناسی.اقتصاددان.باستان‌شناسی.مدیریت.مترجمی.محیط‌زیست.جغرافی‌دان.فلسفه‌دان. و... و....

اصلیش دبیریه ولی ولی خیلییی چیزای دیگه هم داره با آینده های تضمین شده و خیلی افراد موفقم توش هستن:)

«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس فَرق ' چیست !؟»                   - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) .    "🐈‍⬛ عشقِ پیشی..>>            وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀

گلم انسانی ریاضی تجربی عمشون سخیتوش به یه اندازس

انسانی اصلا اسون نیس 

منطق فلسفه هاش تاریخش ادبیاتش و....

واینکه اینده داره کی گفته نداره بستگی به استعدادت میتونی بری روانشناسی مشاپره فرهنگیان حقوق و... از بهترین دانشکاه ها براساس رتبت 

اگرم به تجربی علاقه داری نیازی نیست  تواین رشته بخونی چون به ضررته به نظرم تغیر رشته بده 

درضمن باید قبلش تحقیق میکردی،یعنی نمیدونستی تاریخ و ادبیات دارع؟؟

چرا میدونستم ولی واقعا اصلا همچین تصوری از تاریخ نداشتم قبل از اینکه مدرسه شروع شه کتاب تاریخ پی دی اف رو نگاه کردم اما با چیزی که الان دارم میبینم فرقش زمین تا آسمونه