2777
2789
عنوان

بمونم روستا یا برم شهر🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 60 پست
چه عیبی داره شهررفتن درصورتی ارزش داره که اول کارمند بشی

میدونی شاید از دور نگاه کنی اشکالی نداشته باشه اما واقعا تو زندگی سخته زندگی کشاورزی حالا هرچقدر که میخواد درآمدش زیاد باشه 

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی شاید از دور نگاه کنی اشکالی نداشته باشه اما واقعا تو زندگی سخته زندگی کشاورزی حالا هرچقدر که ...

ما جد دراندر جدمون کشارز بوده میدونم سخته ولی بدون هیچ سرمایه ای بری شهراون سخت تره

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

وقتی پدر شوهرت هیچ‌پولی نمیده دقیقا شوهرت چرا چسبیده‌ بهش؟مهندسکه‌تو روستا کار نداره خودتم همچنین

نمیدونم واقعا ، فقط حدفش رسیدن به ارثه، آره منم با زحمت درس خوندم حالا باید تو روستا بشینم تو خونه

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
قانونه دیگ ولی بپرس شرایط دقیقشو چون قانون هزار تا مساله داره

آره باید بپرسم داییم وسیله ولی دلم نمیخواد پیشش زیرآب شوهرمو بزنم ، وکیل دیگه هست که غیر حضوری باشه؟

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
میدونی شاید از دور نگاه کنی اشکالی نداشته باشه اما واقعا تو زندگی سخته زندگی کشاورزی حالا هرچقدر که ...

پدر و مادرم دقیقا زندگی تو رو داشته الان ما بچه ها ضررشو داریم میدیم چون زحمتا مالشو ما کشیدیم بقیه عموهام اومدن سهم بردن تازه به اونا بیشتر از بابامن دادن همین تراکتورو ک میگی بابام به زور و زحمت نگه داشت اقاجون بی وجودم برداشت داد به دوتا از عموهام  الان ک باید بازنشست شه هیچ بیمه نداره تو سن ۵۲ سالگی داره میره کارگری

نمیدونم واقعا ، فقط حدفش رسیدن به ارثه، آره منم با زحمت درس خوندم حالا باید تو روستا بشینم تو خونه

ارث که بعد فوت بخواد نخواد بهش میرسه

من حسم میگه شخصیتوابسته و ترس از ترک روستا داره

همون لحظه که عنوانتو دیدم نظرم رفت رو شهر متنتم خوندم یی برو برگرد شهر

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

هوم ، اگه بریم بلید از صفر شروع کنیم

وا... توشهرهم چیزی نیست ماهم اومدیم شهر چون من توشهر بزرگ شدم ولی شوهرم اهل روستاس مامانم اینا نذاشتن بریم روستا الانم نون خونمون از کار کردن تو روستا درمیاد بامدرک لیسانس خودشم

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

پدر و مادرم دقیقا زندگی تو رو داشته الان ما بچه ها ضررشو داریم میدیم چون زحمتا مالشو ما کشیدیم بقیه ...

دقیییقا همین بلا سر بابای خودمم اومد با وجود اینکه تحصیل کرده بود ، با زحمت انتقالی گرفت موند روستا تا به کارای کشاورزی پدر بزرگمم برسه ، آخرش عموم که رفته بود شهر دیگه کلا هم کار و زندگی خودشو داشت آخرش اومد همه چیو با بابام نصف شد بعد ۳۰ سال ، بعدم بابام از اون نصف باقی مونده سهم عمه هامم موند خودشم آخر هیچی به هیچی

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
هوم ، اگه بریم بلید از صفر شروع کنیم

پول اجاره دخونه واجاره مغازه جمع کنید تواستخدام هاهم شرکت کنید بعدبرید