2777
2789
عنوان

بمونم روستا یا برم شهر🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 60 پست
اگه بریم پدرشوهرم دیگه ارث بهمون نمیده، بحث چند ده میلیارده... اگه ام بمونیم دیگه تا آخر عمر همسرم م ...

نهایتا تازنده هس میگه محروم الارثید بعد صد سال ک به رحمت خدا رفت میتونید از راه قانونی سهمتونو بگیرید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره همدان کار با سختی پیدا میشه

پس ول کن توهمون روستا زمینی چیزی بخرین گندم بکارین درخت بکارین

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

نهایتا تازنده هس میگه محروم الارثید بعد صد سال ک به رحمت خدا رفت میتونید از راه قانونی سهمتونو بگیری ...

واقعا؟؟ اگه خودش تو وصیت نامه بزنه فلان بچمو ارث نمیدم بش بازم‌میشه کاری کرد؟

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
مگه قراره ارث تقسیم بشه؟ ببخشید متوجه نشدم

پدرش زمیناشو تقسیم کنه و پولای تو باکنشو حیاتو و خونه و بیل میکانیکی و چمیدونم تراکتور صدتا وسیله کشاورزی و... کوفت و زهر مارو

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

والا کشاورزی خیلی درآمد داره..

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
پس ول کن توهمون روستا زمینی چیزی بخرین گندم بکارین درخت بکارین

مشکل اینجاست اینجوری همسرم تا آخر عمر میشه کشاورز و کلا سرنوشتمون با زمانی که بریم شهر متفاوت میشه و من اینو دوست ندارم ...

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
پدرش زمیناشو تقسیم کنه و پولای تو باکنشو حیاتو و خونه و بیل میکانیکی و چمیدونم تراکتور صدتا وسیله کش ...

پدرشون الان که در قید حیات هستن میخوان تقسیم کنن؟

یا هر کی رفت دیگه محروم شده

من و پسرم و همسرم 👨👩👦

واقعا؟؟ اگه خودش تو وصیت نامه بزنه فلان بچمو ارث نمیدم بش بازم‌میشه کاری کرد؟

من یکیو میشناسم تو این وضعیت بود به محض اینکه باباعه مرد رفت شکایت کرد گفت این شناسنامه من بابام بوده اینم مادرم حقمو میخوام بهش سهم دادقانون

مشکل اینجاست اینجوری همسرم تا آخر عمر میشه کشاورز و کلا سرنوشتمون با زمانی که بریم شهر متفاوت میشه و ...

چه عیبی داره شهررفتن درصورتی ارزش داره که اول کارمند بشی

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

پدرشون الان که در قید حیات هستن میخوان تقسیم کنن؟یا هر کی رفت دیگه محروم شده

اره بابا هستش و خودش هم‌ میخواد قبل مرگش اموالشو تقسیم‌کنه متاسفانه بسیار ادم‌بداخلاق و بد قلقیه، اصلا نمیشه باهاش راه اومد باید هرچی میگه گوش کنی

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️