2777
2789

من دخترم ۲۰ روزشه سه چهار ساعت صبحا و سه چهار ساعت شب ها بدون پوشک میزارمش و زیر انداز  میندازم زیرش. دلم میسوزه براش انقد پوشکش کنم. شما چی؟ وقتی پوشک و در میارم انقد مزه میده بهش کیف می‌کنه 

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا وقتی نمیتونن غلت بزنن و سینه خیر برن این کار خوبه، بعدش دیگه نمیشه چون همه خونه زندگیت و نجس میکنه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
جیش کنه رو فرش فدای سرش گناه داره انقد پوشک شه 😢

خونت بو جیش و تعفن میگیره 😬

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بله واقعا سخته ولی سختیش برای همه بچه هاست. یعنی برات مهم نیست رو فرش هات دستشویی بریزه؟

چرا  ولی بچه هم گناه داره. کاش از اول بلد بودن دشویی جیش کنن😂

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    

الان که بچه هام بزرگ شدن ولی آره کوچولو بودن همیشه پوشک داشتن 

یه نفر بهم گفت روزی چند ساعت باز باشه ولی دیدم بچه خودش عادت کرد از همون چهار پنج ماهگی که سینه خیز رفت زندگیش بوی جیش میداد

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷