2777
2789
عنوان

توجه کردید بینی نچرال چقدر مد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 53 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟؟ دلیلش چیهه؟

والا کلی دلیل پشتش بود که همش خاطرم نیست🤔ببین هر منطقه با منطقه دیگه فرق داره🤨یعنی هیچ کار خدا بی علت نیست...مثلا خاورمیانه به خاطر حالت باد وخاک وکویر واز این جور چیزا بینیشون بزرگتر وقوز دار شده🤔

🇵🇸در انتظار بهار🇮🇷                                                                             😉😊😇😅🤩💚🩷🌸🥳🌺
بعضیا واااقعا ایراد نداره یا به صورتشون میاد.بعضیام خودشون دوست ندارن.بعضیام دکتر عملشون نمیکنه به خ ...

نه عزیزم کلا این رکورد عملای زیبایی تو ایران ماس که هیشکی اعتماد به نفس نداره، تو کشورای غربی اینطور نیست اصلا نه بازیگراشپن نه مردم عادی، یه بینی عادی دارن حتی با قوز

اینجا هم کم کم به اون سمت میره اما زمان میبره 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
والا کلی دلیل پشتش بود که همش خاطرم نیست🤔ببین هر منطقه با منطقه دیگه فرق داره🤨یعنی هیچ کار خدا بی ...

میخوام یه دلیل پیدا کنم از عمل منصرف بشم😂هم از عوارضش میترسم هم پول ندارم الان😕

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

نه عزیزم کلا این رکورد عملای زیبایی تو ایران ماس که هیشکی اعتماد به نفس نداره، تو کشورای غربی اینطور ...

قربونت کشور کره جنوبی اولین کشوریه که عمل زیباییشون زیاد ،خییییلی زیاد،بعد واقعا کار بلدم هستن و حرف اول میزنن

ولی نچرال عمل میکنن نه پلنگی😁

الان ترکیه هم ببینی بازیگراش اکثرا عملن.

مثل ویروس پخش شده عمل😁😁

عزیزم الان دیگه همه طبیعی عمل میکنن خیلیا متوجه نمیشن وگرنه عمل کم نشده

مثلا من خودم ۲ سال پیش به روش نچرال استتیک با روزینا بشارتی زاده عمل کردم کل نواقص بینیم رفت ولی انقدددر طبیعیه هرکی نگاه میکنه فکر میکنه از قبل بوده اینجوری