2777
2789
عنوان

توجه کردید بینی نچرال چقدر مد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 53 پست
همه قیمت هس

دکترای خوب الان زیر ۷۰_۸۰نمیگیرن هر دکتری که به درد نمیخوره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

دهه های ۸۰ و نود خداروشکر اعتماد بنفسشون بالاست

اینها بزرگ نشدن صبرکن بژرگ تر بشن عمل میکنن

یا پولش ندارن یکم بزرگتر بشند جور میکنن از شوگری چیزی

ایتفاقا از همه بدتر هستند 

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من طبیعی عمل کردم  بعضی وقتا میگم کاش فانتزی عمل میکردم😂

ولی مث اینکه طبیعی بهتره 4 سال دیگه مث ابرو های تتو و ابروی نازک ک از مد افتادن بینی فانتزی هم از مد میوفته

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 

من یه مدت اصا ایننننقد عاشق قوز بینیم شدم😁چون دلیل علمی پشتشه🤗توی کتیبه ها وکنده کاری ها هم تمام نسل های ما بینیشون همین مدلی بوده😎

🇵🇸در انتظار بهار🇮🇷                                                                             😉😊😇😅🤩💚🩷🌸🥳🌺

شما کدوم شهر هستی؟اطراف من که دیگه همه عمل کردن ، دیگه کسی نمونده که الان بخواد عمل کنه ، گوی سبقت آقایون از خانم‌ها هم دزدیدن ، الان نچرال عمل میکنن و دیگه قوس و .‌. نمیدن

گرونی عمل ربطی به دکتر نداره ممکنه ۱۰۰تومنم بدی گند بزنه

دکترای معروف گرونن الان 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

به خاطر همینه نچرال مد شده🤗

نه عزیزم من بازیگرای جدید رو میبینم عمل نمیکنن دیگه

اونا ک‌پول دارن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
من یه مدت اصا ایننننقد عاشق قوز بینیم شدم😁چون دلیل علمی پشتشه🤗توی کتیبه ها وکنده کاری ها هم تمام ن ...

واقعا؟؟ دلیلش چیهه؟

ربطی ی دهه و اعتماد ب نفس نداره پول نی ک نمیرن عمل کنن

خیر...بنده عاشق بینیم هستم😁بقیه میگن عمل کن میگم هرگزززز🤗دستی در هنر پروردگارم نمیبرم😎

🇵🇸در انتظار بهار🇮🇷                                                                             😉😊😇😅🤩💚🩷🌸🥳🌺
خیر...بنده عاشق بینیم هستم😁بقیه میگن عمل کن میگم هرگزززز🤗دستی در هنر پروردگارم نمیبرم😎

ااا قربون دختر قشنگم بشم آفرین کار خوبی میکینی 😘

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
نه عزیزم من بازیگرای جدید رو میبینم عمل نمیکنن دیگهاونا ک‌پول دارن

بعضیا واااقعا ایراد نداره یا به صورتشون میاد.بعضیام خودشون دوست ندارن.بعضیام دکتر عملشون نمیکنه به خاطر بعضی از عوارضش