2777
2789
عنوان

خستم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 182 پست
نامزدم هیچوقت اینجوری نبوده خیلی دوسم داشت خیلی اما این مدت احساس میکنم سرد شده همشم از من میبینه م ...

همسر شما از عشق شما مطمین نیست 

حالا شما را تحت فشار میزاره تا مثلا شما درستون را رها کنید تا به خودش بگه دیدی زنم به خاطر من درسش و رها کرد 

این امتحان برای اثبات عشق حتما حتما بازم اتفاق میافته 

عزیزم درسته که خود تحصیلات ضامن خوشبختی نیست 

ولی الان بحث زندگی شما سر اینه که شما به چیزی علاقه دارین و همسرتون با تحت فشار گذاشتن شما و برای اثبات علاقه شما میخواد این موضوع را از شما بگیره 

واقعا نیاز به مشاوره توی شما خیلی زیاده و حتما مراجعه کنید هم خودتان هم همسرتون 

تا زمانی هم که توافق نکردین سر زندگیتون نرید 

میتونید با خانوادتون هم بخصوص پدرتون صحبت کنید و بدون اینکه تنشی  ایجاد بشه با ایشون مشورت کنید که راه صحیح چیه 

ولی تا زمانی که دلتون به کاری راضی نیست اون کار را انجام ندین

حتی خیلی از کاربرها مدام دارن میگن ما هم درس نخوندیم ولی خوشبختیم این اشتباهترین راهنمایی هست 

چون اونا دوست نداشتن یا فکر میکنن این راه براشون درستر و بهتره و شما کاملا نظرت فرق میکنه 

من هم روی درس و کار با همسرم قبل ازدواج توافق کردم و ایشون مانع من نشد و اگه میشد با تمام عشقی که بهش داشتم حتما یه تصمیم جدی برای زندگیم میگرفتم

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اصلا نمیگم طلاق بگیر

فقط راهشو پیدا کن و حلش کن

نشون بده هم عاشقشی و معنی عشق گذشتن از علایقت نیس و این دوتا هیچ ربطی بهم نداره

من خیلی موافق وارد کردن خانواده ها نیستم

شاید از یه مشاوره کمک بگیری بهتر باشه 

هر آدمی یه قلقی داره، راهشو پیدا کن

رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز، صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است   

وقتی اون ارزوهای من براش مهم نیست همه چی دوس داشتن که نیست من برم سر زندگی که پررر حسرت باشه شب ور ...

اخه چرا داری اینجوری برا خودت هی این ماجرارو تصویر سازی میکنی عزیزم صبر صبر داشته باش درستم بخون محبت کن بهش عاشقونه از ته دل اگه بهت اطمینان کنه انور دنیا هم میفرسته ولی دیگه خسته شده چون این فوبیا رو داره که دوسش نداری از دستت میده 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
همسر شما از عشق شما مطمین نیست  حالا شما را تحت فشار میزاره تا مثلا شما درستون را رها کنید تا ...

نظر شما هم کاملا درسته

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
نه درست میگه اتفاقا...اگر نامزدش رو دوست داشت برا مدتی هم که شده میگفت من تو رو انتخاب میکنم.مطمئن ب ...

خب ایشون انصراف داد و اوشون هم کوتاه نیومد و خوش خوشانش شد چی؟

تحصیل یه چیزه، همسر چیز دیگه، این دوتا هیچ جوره مث هم نیستن که قرار بشه بینشون انتخابی بشه

انگار که بگی بین مادرت و همسرت یکیو انتخاب کن، عشق به همسر یه مدل دیگه اس عشق به والدین یه جور دیگه، اصلا هیچ ربطی بهم ندارن

اره من دانشجوم الان دانشگامون دولتی دخترونست  حالا لیسانسشو باس بری ازاد که اون میگه نرو

اف کو تا اونموقع

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.
مرسی از همگیتون واقعا زحمت کشیدین اروم شدم یکم. اما باید برم مشاوره شاید راهی داد بهمون 

اره عزیزم حتما برو

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.
همسر شما از عشق شما مطمین نیست  حالا شما را تحت فشار میزاره تا مثلا شما درستون را رها کنید تا ...

بهترین نظر تو این تاپیک واقعا، مرسی

خب ایشون انصراف داد و اوشون هم کوتاه نیومد و خوش خوشانش شد چی؟ تحصیل یه چیزه، همسر چیز دیگه، این دو ...

درسته کاملا منم به نظرم آدم جز همسر بودن و مادر بودن یه چیزیم باید برا خودش باشه واسه دل خودش که بهش اعتماد بنفس و آرامش بده...ولی نظرم اینه که اگر محبتش رو بهش بیشتر کنه اون قبول میکنه باید بهش این اطمینان رو بده که من برام تو هم خیلی مهمی و ارزشمندی انا کنار تو این هم علاقه ی منه