2777
2789
عنوان

خستم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 182 پست
شرمنده شمارو هم اذیت کردم ببخشید

ان شا الله به همین وقت اذان هم زندگیت عاشقانه باشه و هم کنار همسرت به تحصیلات و علایقت برسی

رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز، صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است   

ان شا الله به همین وقت اذان هم زندگیت عاشقانه باشه و هم کنار همسرت به تحصیلات و علایقت برسی

مرسی دعات خیلی قشنگ بود انشالله

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا درسته

ببین دوست من 

توی ایران همیشه اینطوری جا انداختن که اگه زن کوتاه بیاد ضامن خوشبختی هست

یعنی همین الانم خیلی از دوستان دارن میگن از خواسته ات بگذر 

ولی این درست نیست 

لطفا اینجا مشاوره نگیرین 

اینجا همه مثل هم فکر نمیکنن و فرهنگ های متفاوتی دارن 

لطفا برید مشاوره درست و حسابی 

ما زنها حتی خودمون هم برای خودمون حقی قایل نیستیم 

به نامزد شما حق میدیم که پا روی خواسته وعلایق شما بزاره ولی به شما حق نمیدیم که برای اینده و زندگیت و علایقت بجنگی 

دوست من زمانی از چیزی دست بکش که واقعا احساس کنی مهم نیست .. نباشه هم اذیت نمیشی 

درس خوندن و دوست داری حتما بخون نذار تا ابد یه حسرت باشه تو قلبت 

اگه دوست داشتی و احساس کردی اگه درس و به خاطر همسرت بزاری کنار و اصلا پشیمون نمیشی و احساس خوبی داری این کار را بکن 

تنها کاری که بهت توصیه میکنم انجام ندی اینه که برای دل کسی از چیزی که نمیتونی دل بکنی دل نکن

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
درسته کاملا منم به نظرم آدم جز همسر بودن و مادر بودن یه چیزیم باید برا خودش باشه واسه دل خودش که بهش ...

بله درسته

البته باید گف این مدل درخواست که اگه دوسم داری ثابت کن و فلان کارو بکن لزوما معنیش این نیس که طرفت حتما از علاقت مطمئن نیس، گاهیم طرف مطمئنه و میخواد سواستفاده کنه از علاقت به خودش

مث اینا که باهم دوس میشن و اقا پسر میگه اگه دوسم داری باید باهم رابطه داشته باشیم، تو منو دوس نداری نمیذاری، وقتیم دختر اجازه داد و کار انجام شد، پسره هم میره پی زندگیش و ولش میکنه

تمام تلاشت رو بکن که نه سیخ بسوزه نه کباب همونقدر که درست رو باید بخونی نانزدتم باید حفظ کنی مطمئن باش یه روزی بهترین تکیه گاهت میشه.ولی درستم بخون حسرتش داغونت میکنه...اما خواهرانه میگم این روزا با نامزدت رو هم قدر بدون شیرینش کن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
تمام تلاشت رو بکن که نه سیخ بسوزه نه کباب همونقدر که درست رو باید بخونی نانزدتم باید حفظ کنی مطمئن ب ...

مرسی ازت خواهری

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

بله درسته البته باید گف این مدل درخواست که اگه دوسم داری ثابت کن و فلان کارو بکن لزوما معنیش این نی ...

نه از حرفایه استاتر معلومه که نامزدش واقعا اون حس اطمینان رو ازش دریافت نکرده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
ببین دوست من  توی ایران همیشه اینطوری جا انداختن که اگه زن کوتاه بیاد ضامن خوشبختی هست یعنی ه ...

واقعا افرین به طرز فکرت

معلومه بسیار باسوادی

خوشحال میشم از دیدن نظرات اینجوری 

یه عده زن بودن و عاشق بودن رو گذشتن از خواسته های و علایق و فداکاریای بی مورد میدونن، و اصولا هم هیچ قدردانی از این بابت کسی ازت نمیکنه

مرسی ازت خواهری

نه از حرفایه استاتر معلومه که نامزدش واقعا اون حس اطمینان رو ازش دریافت نکرده

نه درسته من اصن منظورم همسر این خانم نبود

ولی این چیزی هم که گفتم رو کم ندیدم

سواستفاده از عشق و علاقه زنا

واقعا افرین به طرز فکرت معلومه بسیار باسوادی خوشحال میشم از دیدن نظرات اینجوری  یه عده زن بو ...

متاسفانه اینطوری برامون جا انداختن 

مادرهای ما خودشون نمونه همین کارها هستند با یک مشت حسرت تو دلشون 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم