2777
2789
عنوان

خستم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 182 پست
خب اگه یکم با دقت تر میخوندی متوجه میشدی گفتم با تحصیلات و حضور تو جامعه های سطح بالا سطح ادم بالاتر ...

باش عزیزم عصبانی نشو   

نظراتتمون با هم فرق داره 

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.
نامزدم هیچوقت اینجوری نبوده خیلی دوسم داشت خیلی اما این مدت احساس میکنم سرد شده همشم از من میبینه م ...

همین که اگه حرف فامیل نبود ازش جدا میشدی یعنی نمبخوایش دیگه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه خونواش خبر دارن از دعواهای ما مامانمم خبر داره. حداقل بزارر بابامم بدونه شاید کاری کرد تعهدی گرف ...

باش عزیزم خودت بهتر میدونی

اگه دوست داشتی درسو ول میکردی مثل من .من حاضرم همین حالا جونمم براش بدم چون بهم ثابت شده اگه نباشم ا ...

از اون حرفا بود

خب اگه اون ادعا میکنه دوسش داره خودخواهیو بذاره کنار

بعد فردا میان تاپیک میزنن من از همه چی گذشتم برا شوهرم ولی اصلا قدر نمیدونه!

رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز، صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است   

نامزدم هیچوقت اینجوری نبوده خیلی دوسم داشت خیلی اما این مدت احساس میکنم سرد شده همشم از من میبینه م ...

دوس داشتن برا مردا یعنی همه الویتت منم 

اینو ظاهرا نشون بده ولی دنبال هدف خودت باش یه مدت بعد خودش حمایتت میکنهتو فعلا به فکر کنکور باش

باش عزیزم عصبانی نشو     نظراتتمون با هم فرق داره

یکم کتاب بخون خوشگل خانم، تا معنی جملاتو بهتر متوجه شی  

هر کی فهمید ایشون از کدوم جمله من برداشت کرد عصبانیم به منم بگه

همین که اگه حرف فامیل نبود ازش جدا میشدی یعنی نمبخوایش دیگه

وقتی اون ارزوهای من براش مهم نیست

همه چی دوس داشتن که نیست

من برم سر زندگی که پررر حسرت باشه شب وروز افسرده باشم خوب نابود میشم

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

متاسفانه چون تجربه نکردن و سنشون کمه  سه ساعته میگم با زبون  اخرش میگه به بابام میگم عصر ...

دقیقا الان متوجه نیستن بعدا میفهمن که حتی ولش کرد و رفت درسش رو خوند به جاییم نرسید...اونم رفت یه زن گرفت و ایشونم سرنوشتش رو خراب کرد بعدش میفهمه.البته اومیدوارم اینجوری نشه.

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
از اون حرفا بود خب اگه اون ادعا میکنه دوسش داره خودخواهیو بذاره کنار بعد فردا میان تاپیک میزنن من ...

اونکه اخرش میگیم بالاخره  

یکم کتاب بخون خوشگل خانم، تا معنی جملاتو بهتر متوجه شی     هر کی فهمید ایشون از کدوم جمله ...

چشم عزیزم

تو خووووووووبی 

دوس داشتن برا مردا یعنی همه الویتت منم  اینو ظاهرا نشون بده ولی دنبال هدف خودت باش یه مدت بعد ...

شانس من دانشگاه دولتی لیسانس رشتمو شهرم نداره الان کاردانیشو فقط داره لیسانس فقط ازاد 

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

دقیقا الان متوجه نیستن بعدا میفهمن که حتی ولش کرد و رفت درسش رو خوند به جاییم نرسید...اونم رفت یه زن ...

عزیزم ایشون سنشون کمه طرز فکر ما تو 18 سالگی مگه همین نبود

متعجب از خانومایی سن بالا آتیش بیار معرکه

ازدواج یه مرحله از زندگیه که باید زندگیتو بهتر کنه اگه نکرد مفت نمیارزه

ازدواج هدف نیس

ازدواج باید باعث پیشرفت و کمک به همدیگه برای رسیدن به ارزوها باشه نه مسلط شدن و حکومت کردن رو یه نفر

از اون حرفا بود خب اگه اون ادعا میکنه دوسش داره خودخواهیو بذاره کنار بعد فردا میان تاپیک میزنن من ...

نه درست میگه اتفاقا...اگر نامزدش رو دوست داشت برا مدتی هم که شده میگفت من تو رو انتخاب میکنم.مطمئن باشین نامزدش اگر حس نمیکرد که دلش باهاش نیست مانع درس خوندنش نمیشد.باید رفتارش رو عوض کنه تا نظر اونم عوض بشه

شانس من دانشگاه دولتی لیسانس رشتمو شهرم نداره الان کاردانیشو فقط داره لیسانس فقط ازاد 

مگه دانشجویی