بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
متاسفانه چون تجربه نکردن و سنشون کمه سه ساعته میگم با زبون اخرش میگه به بابام میگم عصر ...
دقیقا الان متوجه نیستن بعدا میفهمن که حتی ولش کرد و رفت درسش رو خوند به جاییم نرسید...اونم رفت یه زن گرفت و ایشونم سرنوشتش رو خراب کرد بعدش میفهمه.البته اومیدوارم اینجوری نشه.
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
از اون حرفا بود خب اگه اون ادعا میکنه دوسش داره خودخواهیو بذاره کنار بعد فردا میان تاپیک میزنن من ...
نه درست میگه اتفاقا...اگر نامزدش رو دوست داشت برا مدتی هم که شده میگفت من تو رو انتخاب میکنم.مطمئن باشین نامزدش اگر حس نمیکرد که دلش باهاش نیست مانع درس خوندنش نمیشد.باید رفتارش رو عوض کنه تا نظر اونم عوض بشه
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم