2777
2789
عنوان

خستم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 182 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم دیدی تهش طلاق نیست  بزار محبتتو ببینه اینکه آون برات بیشتر مهمه هیچ کس به جز آونو نمیبین ...

نمیدونم. میخوام عصر با بابام حرف بزنم.  ببینم چی میگه

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

اخه من درس خوندنم جز ارزو هامه اون میگه تو درس ودانشگات بخاطر من ول کن اخه من بخاطر اون از ارزو ها ...

به خاطر کسی از ارزوهاتون دست نگشید این راه اثبات عشق نیست 

فقط باعث حسرت و خودخوری و دعواهای بیشتر میشه 

حتما برید مشاوره

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

به خاطر یه هوس زودگذر زندگیت رو بهم نزن هیچیزی مثه خوشبختی تو زندگی مشترک مهم نیست من به عنوان کسی که راهایه تو رو رفتم میگم.میتونی پیام نورش کنی درست رو کمتر کلاس بری و تا حد امکان با خودش بری بیای.چندین سال پیش من زود ازدواج کردم و تو فامیلمون تنها کسی بودم که تو اون سن ازدواج میکردم دختر دایی من رفت دانشگاه و کلی هم خرجش کردن و به نظر خودش اون آینده و ازدواج بهتری نسبت به من میتونست داشته باشه درسش تموم شد و الان لیسانسه ولی اون لیسانسش به هیچ دردش مخکرد و الانم مجرد و حسرت زندگی من رو میخورخ در حالی که منم با حرفایه شما خودم رو زندگیم رو تلخ کرده بودم.برو قدر روزای ناحزدیت رو بدون افسردش نکن بعدا خودت تاوانش رو میکشی شوهر من الان عصبی شده یکم چون خیلب اذیتش کردم اوایل

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

بابام خیلی ادم منطقی بافرهنگیه

نمیدونه نامزدم میگه درس نخون

بابام همیشه میگه تو درست خیلی خوبه بخون پیشرفت کن برو سرکار. 

عزیزم این همه آدم بیکار چه خانم چه آقا سلحشور پایینه چه طرز فکریه  الان چون خواهرم شاغل من نه ...

خب اگه یکم با دقت تر میخوندی متوجه میشدی گفتم با تحصیلات و حضور تو جامعه های سطح بالا سطح ادم بالاتر میره، بالاتر، معنیش این نیس که دیگران سطحشون پایینه!

من کجا گفتم شاغلم؟!

رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز، صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است   

به خاطر یه هوس زودگذر زندگیت رو بهم نزن هیچیزی مثه خوشبختی تو زندگی مشترک مهم نیست من به عنوان کسی ک ...

متاسفانه چون تجربه نکردن و سنشون کمه 

سه ساعته میگم با زبون 

اخرش میگه به بابام میگم عصری یعنی به خانواده می‌شونه بدتر آقا لج میکنه خانواده ام میگه درس چیه الان ازدواج کردی 

لطفا استارتر از اول یه بار تجربیات بقیه رو بخون 

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.

نامزدم هیچوقت اینجوری نبوده خیلی دوسم داشت خیلی

اما این مدت احساس میکنم سرد شده همشم از من میبینه میگه تو دوسم نداری وفلان

ولی نمیدونم دوس داشتن دیگ چجوریه دیگ چکار کنم واقعا

متاسفانه چون تجربه نکردن و سنشون کمه  سه ساعته میگم با زبون  اخرش میگه به بابام میگم عصر ...

اخه خونواش خبر دارن از دعواهای ما مامانمم خبر داره. حداقل بزارر بابامم بدونه شاید کاری کرد تعهدی گرفت