به خاطر یه هوس زودگذر زندگیت رو بهم نزن هیچیزی مثه خوشبختی تو زندگی مشترک مهم نیست من به عنوان کسی که راهایه تو رو رفتم میگم.میتونی پیام نورش کنی درست رو کمتر کلاس بری و تا حد امکان با خودش بری بیای.چندین سال پیش من زود ازدواج کردم و تو فامیلمون تنها کسی بودم که تو اون سن ازدواج میکردم دختر دایی من رفت دانشگاه و کلی هم خرجش کردن و به نظر خودش اون آینده و ازدواج بهتری نسبت به من میتونست داشته باشه درسش تموم شد و الان لیسانسه ولی اون لیسانسش به هیچ دردش مخکرد و الانم مجرد و حسرت زندگی من رو میخورخ در حالی که منم با حرفایه شما خودم رو زندگیم رو تلخ کرده بودم.برو قدر روزای ناحزدیت رو بدون افسردش نکن بعدا خودت تاوانش رو میکشی شوهر من الان عصبی شده یکم چون خیلب اذیتش کردم اوایل
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
عزیزم این همه آدم بیکار چه خانم چه آقا سلحشور پایینه چه طرز فکریه الان چون خواهرم شاغل من نه ...
خب اگه یکم با دقت تر میخوندی متوجه میشدی گفتم با تحصیلات و حضور تو جامعه های سطح بالا سطح ادم بالاتر میره، بالاتر، معنیش این نیس که دیگران سطحشون پایینه!
من کجا گفتم شاغلم؟!
رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز، صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است