2777
2789
عنوان

خستم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 182 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیدی اون مغزت رو میخونه چون واقعیتم همینه راستش رو بگو دوسش داری؟

اره. دوسش دارم اگه نداشتم دلم براش تنگ نمیشد

من رسمی ازدواج کردم اما کم کم دوس داشتنم بیشتر شد 

ما دو هفته قهربودیم کامل تااینکه چند روز پیش زلرله اومد اولین چیزی که یادم اومد اون بود بااینکه دلم خیلی پر بود ازش اما زنگ زدم بهش 

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

من نمیگم طلاق بخونی پستامو متوجه میشی من گفتم رو هوا نگه دار ولی اگر درسش رو ول کنه ایا فردا حسرت نخ ...

دانشجو نیستن عزیزم

منظورم به همه بود که گفتن طلاق نه فقط شخص شما معذرت میخام 

دقیقا ادما حسرت بعضی چیزایی رو میخورن که اگه داشتن براشون مهم نبود

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.
دوس دارم واقعا ادم باسوادی باشم. فرقی داشته باشم با نسل های گذشته حداقلش یروزی بچه اوردم خجالت نکشه ...

مادر من که الهی قربونش برم فقط سواد خوندن داره و کلی هم کتاب میخونه یعنی یک روزش بدون مطالعه نمیگذره و حدودا هم 70سال سن داره 

من هنوزم برای زندگی کردن و تربیت بچه ها از ایشون کمک میگیرم و در تمام مسائل زندگیم راهنماییاش کمکم کرده ... کلی کار خونگی هم داره و خرج خونوادمون رو دوش هم پدر و هم مادره... هیچوقتم نگران نبود و نبودیم  از اینکه مدرک تحصیلی نداره 

به نظر من بچه از اختلاف بین پدر و مادر و یا از ازدواج های ناکام پدر و مادرش خیلی بیشتر خجالت زده میشه تا مدرک تحصیلی نداشتن

ان الحسین (ع) مصباح الهدی و سفینه النجاه

دوست من از اولش که گفتی من متوجه شدم تو اصلا اولش زیاد درست برات اولویت نبود ولی الان دلت باهاش نیست جدی تر شدی برا درس خوندن.سرزنشت نمیکنم من تجربه کردم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
فامیلایی داریم که حتی نمیشه جدا بشم. ابروت میبرن 

پس برو سر زندگیت و به خاطر حرف مردم تا ابد حسرت بخور و غصه 

عزیزم این مشکل و قبل از اینکه بری سر خونه و زندگیت حل کن 

دانشگاه مرد داره سر کار مرد داره تو خیابان مرد داره

زامبی که نیستند 

حرف نامزد شما غیر منطقیه و مطمین باش سختگیری های دیگه ای هم در ادامه خواهد داشت

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
دانشجو نیستن عزیزم منظورم به همه بود که گفتن طلاق نه فقط شخص شما معذرت میخام  دقیقا ادما حسرت ...

اره ولی میدونی شوهرش باید تصمیم بگیره که خانمش رو همینجوری که هست میخواد یا کلا نمیخواد.

نه اینکه این خانم قرار باشه انتخاب کنه.

من حرفم اینه بشینه خونه باباش درسشو بخونه دعوا هم نکنه

به شوهرش بگه انتخاب کنه

بالاخره این درس خوندنش رو قایم نگرده که از اول زن دانشجو گرفته 

این به ذهنم میاد

فدات بشم معذرت برا چی💋❤

اره. دوسش دارم اگه نداشتم دلم براش تنگ نمیشد من رسمی ازدواج کردم اما کم کم دوس داشتنم بیشتر شد  ...

عزیزم دیدی تهش طلاق نیست 

بزار محبتتو ببینه اینکه آون برات بیشتر مهمه هیچ کس به جز آونو نمیبینی مدرک در کنار آون برات مهمه پا به پاش پیش بری فردا بچت افتخار کنه مادرش مدرک داره همه اینارو زبونن و عملا بهش نشون بده آگه نگفت تا دکترا بخون 

جو دانشگاه آزاد متاسفانه بده روشون تاثیر گذاشته 

اره ولی میدونی شوهرش باید تصمیم بگیره که خانمش رو همینجوری که هست میخواد یا کلا نمیخواد. نه اینکه ا ...

معذرت برا اینکه شمارو ریپلای کردم فک کردین روی صحبتم با شماست 

منم نظرم آینه مردا لجبازن لج کنه آون بیشتر لج میکنه 

تو مشتش بگیره همسرشو چون به گفتشون مرد بدی نیست

مادر من که الهی قربونش برم فقط سواد خوندن داره و کلی هم کتاب میخونه یعنی یک روزش بدون مطالعه نمیگذره ...

شما میخوای ایشونو مجاب کنی درس خوندن بده؟

واقعا نمیفهمم!

ایشون علاقه داره، علاقه به تحصیلات دانشگاهی تو یه زمینه خاص، علاقه

هیچ کس حق نداره مانع رسیدن به علایق یه نفر دیگه باشه، من اسم این کارو فقط خودخواهی و سواستفاده از قدرت میذارم نه عشق و ترس از دست دادن و هر چیز دیگه

رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز، صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است   

دوست من از اولش که گفتی من متوجه شدم تو اصلا اولش زیاد درست برات اولویت نبود ولی الان دلت باهاش نیست ...

من اولش نکه فکر میکردم با دانشگام مشکلی نداره

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم