2777
2789
عنوان

خستم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 182 پست
نامزدش هیچ مشکلی نداره فقط میترسه از دستش بده الان خیلی از این اتفاقا داشتیم دوتا از فمیلایه ما زنشو ...

منم همینو میگم طرف بدل و شکاک و هزار جور چیز کردن چون دانشگاه نمیزاره بره 

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.
شما با همین یه حرف درس نخون به همین نتیجه رسیدی  کی گفت درس خوندن بده ماشالله به خانواده شما ه ...

دقیقا میتونست ازدواج نکنه درسش رو بخونه و اگر خیلی مهم بود براش باهاش شرط میکرد همون اول 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینو میگم طرف بدل و شکاک و هزار جور چیز کردن چون دانشگاه نمیزاره بره 

نه این بدلی نیست احتیاطه 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

[QUOTE=48134961]نامزدش هیچ مشکلی نداره فقط میترسه از دستش بده الان خیلی از این اتفاقا داشتیم دوتا از فمیلایه ما زنشو ...[/QUOTE

اره اینجوریه

میگه تو درس دانشگات از من مهم ترن 

میگه من میگم درس دانشگات ول کن تو اونارو ب من ترجیح میدی

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

منم 18 سالمه دیپلم گرفتم الانم درس نمیخوام بعد عید برای دانشگاه افسری ثبت نام میکنم شوهرم خیلی اوایل ناراحت بود که من برم دانشگاه ولی الان تو مشت منه حرف حرفه منه 

انصراف نمیدم من برا درس خوندنم حاظرم باهمه بجنگم فقط بی سواد نشم

عزیزم بقیه اخلاقش چطوره 

همه چیز خوبه به جز این یه مورد

منم 18 سالمه دیپلم گرفتم الانم درس نمیخوام بعد عید برای دانشگاه افسری ثبت نام میکنم شوهرم خیلی اوایل ...

خوشبحالت

نه نامزد من عوض بشو نیست

عزیزم الان مدرک گرفتن از آب خوردنم راحتر شده یه زمانی تحصیل و مدرک ارزش زیادی داشت الان فقط رشته و د ...

خب چه ربطی داشت؟ همین که وارد یه جامعه بزرگتر میشی و ۴ تا آدم سطح بالا معاشرت کنی، سطحت میره بالاتر

رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز، صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است   

شما با همین یه حرف درس نخون به همین نتیجه رسیدی  کی گفت درس خوندن بده ماشالله به خانواده شما ه ...

من نمیگم طلاق بخونی پستامو متوجه میشی من گفتم رو هوا نگه دار ولی اگر درسش رو ول کنه ایا فردا حسرت نخواهد کشید؟

باید حل بشه همسرشون یه زن دانشجو گرفته اگر نمیخواست نباید پیشقدم میشد

ادم نباید به نیت تغییر یه نفر باهاش ازدواح کنه که

زن دانشجو گرفته وایسته تموم کنه درسشو

ولی چون زن خانه دار گرفته میتونه بگه حق نداری کار کنی چون قانون اینو میگه میتونه بگه

[QUOTE=48134961]نامزدش هیچ مشکلی نداره فقط میترسه از دستش بده الان خیلی از این اتفاقا داشتیم دوتا از ...

دیدی اون مغزت رو میخونه چون واقعیتم همینه راستش رو بگو دوسش داری؟

عزیزم بقیه اخلاقش چطوره  همه چیز خوبه به جز این یه مورد

خوبه بدنیست

ما دعوا خیلی میکنیم سرر چیزای الکی منم همش داد میزنم وفریاد 

بخاطر این باهاش ازوداج کردم خیلی دوسم داشت

اما الان میگه. اونقدر من برات مهم نیستم اونقدر بهم توجه نکردی که بریدم خستم 

منم گفتم بهش که درسم ول نمیکنم اونم گفت پس جدا شو خودتو بدبخت نکن پیش من. به درس دانشگاهت بررس 

خب چه ربطی داشت؟ همین که وارد یه جامعه بزرگتر میشی و ۴ تا آدم سطح بالا معاشرت کنی، سطحت میره بالاتر

عزیزم این همه آدم بیکار چه خانم چه آقا سلحشور پایینه چه طرز فکریه 

الان چون خواهرم شاغل من نه سطح پایینه

طرز تفکرتو عوض کن خانم شاغل

نظر من اینه که تو این اعتماد و عشق رو بهش ندادی که دلش قرص باشه بری دانشگاه عوض نشی.