2777
2789
عنوان

خستم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 182 پست
تحصیل داریم تا تحصیل..  میگن برو درس بخون تا بتونی زندگیه خوبی اداره کنی مادر خوبی باشی برای ب ...

دقیقا عزیزم 

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.

زورم به اینه سنم کمه از 18سالگی بشینم خونه تا کی

بخداا بعضی از مردافررهنگ ندارن وگرنه خدایی اگه درک وفرهنگ داشته باشند  باید افتخارم کنند زن باسوادی دارند که میتونه تو اجتماع. باشه

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم آگه درست تا حد پزشکی خوبه هیچ  و گرنه بقیه مدرکش آنچنان ارزش ندارن  الان بچه رو پا ...

عزیزم من مادرم خواهرام و زنداداشام شاغلن جاریام و خواهرشوهرام و خود من

اونا همشون بچه دارن و کم نذاشتن هرگز برای بچه چه ربطی داره

ایشون هم حق طبیعیشه درس خوندن بزار راه حل پیدا کنه که هر دو رو باهم داشته باشه هم تحصیلات هم همسرش

دلیل قانع کننده ندارن که بدشون میاد فقط

شاید فردا گفت بدم میاد با خانواده ت رفت و امد کنی شاید فردا از قیافه ش بدش اومد و خیلی چیزای دیگه

زورم به اینه سنم کمه از 18سالگی بشینم خونه تا کی بخداا بعضی از مردافررهنگ ندارن وگرنه خدایی اگه درک ...

رشتت رو نگفتی؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

من 18سالمه ولی کنکور دادم قبول شدم پشت کنکور نموندم الان رشتم نرم افزاره   همه شهرارو هم  میتونستم برم اما توشهر خودمم 

تحصیل داریم تا تحصیل..  میگن برو درس بخون تا بتونی زندگیه خوبی اداره کنی مادر خوبی باشی برای ب ...

مسئله اینجاست که آدمی که مهترین و بهترین علایق همسرشو نادیده میگیره و از پشرفتش جلوگیری میکنه، آیا بدرد زندگی و اینکه در آینده پدر بچه هات بشه میخوره یا نه؟

این خودخواهی تا کجا تو زندگی قراره پیش بره فقط تو درس خوندنه یا حتی تا سر کوچه رفتن و کارای ساده مث ارایش کردن و رنگ کردن مو و غذا پختن و مهمونی رفتن و ....

رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز، صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است   

عزیزم من مادرم خواهرام و زنداداشام شاغلن جاریام و خواهرشوهرام و خود من اونا همشون بچه دارن و کم نذا ...

شما با همین یه حرف درس نخون به همین نتیجه رسیدی 

کی گفت درس خوندن بده ماشالله به خانواده شما همه شاغل 

کی گفت مادر شاغل به بچش نمیرسه اتفاقا زحمتش دو برابره چون هم بیرون هم خونه

بله حق ایشونه ولی الویتشون نبوده که ازدواج کردن و قبلش باهاش صحبت نکردن 

آگه طلاق راه درستیه برا ایشون که 18)-| سالگی عقد کردن بسم الله

نامزدش هیچ مشکلی نداره فقط میترسه از دستش بده الان خیلی از این اتفاقا داشتیم دوتا از فمیلایه ما زنشون از وقتی رفت دانشگاه زندگیش رو ول کرد...شوهر منم میترسه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
اره ازاده

آهان به خاطر همون همسر من یعنی میگه تا دکترا بخون ولی آزاد نه چون خودش دانشگاه آزاد درست خونده یکم اعتمادشو جلب کن

اره عجله نکن فعلا خونه باباتی سریع به طلاق و سریع به انصراف از دانشگاه فکر نکن  صبور باش بزار ...

انصراف نمیدم

من برا درس خوندنم حاظرم باهمه بجنگم فقط بی سواد نشم