2777
2789
عنوان

خستم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 182 پست
عزیزم طلاق این چه حرفیه  تازه اول راهی شاید چون نمیخاد مدرکش پایین تر از تو باشه اعتمادشو جلب ...

نمیدونم. بخدا نمیدونم 

من دختری نبودم اهل شوهر این حرفا

سرم تودرسم بود یجوری. رسمی ازدواج کردم اجباری نبود اما. جوری بود دیگ تصمیمی نداشتم الان موندم واقعا

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امروز درس نخون فردا سرکار نرو پس فردا تنها تو خیابون نرو ... خدا اخرش رو به خیر کنه!!!هیچ شوهری در دنیا ارزش نداره شما به خاطرش از درس و کار بمونی!مخصوصا ایشون که بددل هم هست!!!اگه دختر باشی اسمش از شناسنامه ات حذف میشه به نظرم جدی فکر کن

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

بگو عقد بمونیم فعلا تا ببینیم تکلیف چی میشه... بزار فکر نکنه سریع به فکر چاره افتادی... معلق نگه دار بزار شاید کوتاه اومد...

درستو بخون حالا...

دوست من 29 سالشه نامزده گفته تا ارشدمو نگیرم عروسی نمیگیریم...

تو که سنت کمه خیلی

بعدشم مرد غیرتی واقعا عمر ادم رو تباه میکنه

خودت رو اذیت نکن بگو لیسانسم رو میخوام فقط بگیرم.

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
نمیدونم. بخدا نمیدونم  من دختری نبودم اهل شوهر این حرفا سرم تودرسم بود یجوری. رسمی ازدواج کرد ...

عزیزم آگه درست تا حد پزشکی خوبه هیچ 

و گرنه بقیه مدرکش آنچنان ارزش ندارن 

الان بچه رو پامه یه درصد نمتونم بچم نمزاره به کار فک کنم 

خیلی خوبه آدم مدرک داشته باشه شاغل باشه ولی همه چی نیست مادرامون در چه حد سواد داشتن 

ولی تا دنیا دنیاست دیگه همچین مادرایی نمیاد

آگه همه اخلاقش خوبه به جز این من مطمینم اینم درست میشه آگه با زبون و اعتماد نظرشو جلب کنی 

راه حل منو برو فقط به خاطر تو بچه ها

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.
واقعا ناراحت میشم میبینم هنوزم هستن ادمایی که به نظرشون تحصیلات مهم نیست

تحصیل داریم تا تحصیل.. 

میگن برو درس بخون تا بتونی زندگیه خوبی اداره کنی مادر خوبی باشی برای بچه ها .. نه اینکه از همسرت جداشو که به تحصیلاتت برسی

الان تحصیلات شده مدرک گرفتن.. کاش بیشتر از اینکه به فکر مدرک رو هم کردن باشیم درکمون رو ببریم بالا

ان الحسین (ع) مصباح الهدی و سفینه النجاه

سنتورو 18 زدی چطور فوق دیپلمی الان؟!؟!!!رشتت چیه؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
واقعا ناراحت میشم میبینم هنوزم هستن ادمایی که به نظرشون تحصیلات مهم نیست

عزیزم الان مدرک گرفتن از آب خوردنم راحتر شده یه زمانی تحصیل و مدرک ارزش زیادی داشت الان فقط رشته و دانشگاه برتر بقیشو بزار دم کوزه ابشو بخور

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.