elejanam مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 5721 عنوان دیگه دوسم نداره 184 بازدید | 10 پست ما عقدیم یک ماهه نمیدونم چش شده اصلا نه براش مهمم نه حرف میزنه نه حوصلمو داره نه حال جسمیم براش مهمه نه محبت نه هدیه اصلا حواسش بهم نیست انگار که نیستم یک سال خرده ای هست عقدیم و یک ماهه اینطوری شده خیلیییییییییی عاشقم بود 😔 دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣 1403/08/13 | 13:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elejanam مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 5721 شاید مشکلی داره باهاش حرف بزن حرف نمیزنه هیچییبی نمیگه آدمی که چندساعت قهر میکردم زمین و زمین رو به هم میدوخت هشت روز باهاش قهر بودم نیومد ببینتم دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣
ghazal_n_a عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 2680 مردا همه بیشعورن افراد مذهبی و عرزشی به هیچ عنوان توی هیچ تاپیکی از من شرکت نکنن هرگز! ،
elejanam مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 5721 بگرد دنبال دلیلش مستقیم باهاش حرف بزن دلیل چی یهویی اینطوری شده دلم اینقدر گرفته که خدا میدونه حس تنهایی زیادی دارم دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣
ترااااانههه عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 10856 دلیل چی یهویی اینطوری شده دلم اینقدر گرفته که خدا میدونه حس تنهایی زیادی دارم دلیل سرد شدنش به کارا اخلاق خودتم فکر کن باهاش حرف بزن
elejanam مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 5721 دلیل سرد شدنش به کارا اخلاق خودتم فکر کن باهاش حرف بزن دوبار پا پیش گذاشتم حرف زدم هیچی نمیگه دیگه بیشتر از این جلو برم خودم خرد میشم ...😔خیلی حس بدی دارم دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣
sana_221 عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 10359 حرف نمیزنه هیچییبی نمیگه آدمی که چندساعت قهر میکردم زمین و زمین رو به هم میدوخت هشت روز باهاش قهر ب ... خودت سردرگمی ولی دوسش داری اونم دوست داره ولی حس میکنم مشکلاتی داره خانوادگی نیست؟🥺
elejanam مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 5721 خودت سردرگمی ولی دوسش داری اونم دوست داره ولی حس میکنم مشکلاتی داره خانوادگی نیست؟🥺 چرا خانوادگی هست ولی این مشکل از اول هم بوده چیز جدیدی نیست این آدم اصلا یکی دیگه شده انگار ازم نفرت داره اینقدر بی تفاوتی میکنه انگار غریبم ... دلم داره می ترکه نمیدونم چه کنم با این زندگی دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣
sana_221 عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 10359 چرا خانوادگی هست ولی این مشکل از اول هم بوده چیز جدیدی نیست این آدم اصلا یکی دیگه شده انگار ازم نفرت ... عزیزممم🥲نمیدونم چی بگم ولی سعی کن باهاش حرف بزنی غصه نخور قشنگم🥺❤