2777
2789
مهاجرت کرد تو برنامه بفرمایید شام شرکت کنه ورژن زنونه مجید میشه

الهی 🥹

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما جمع میشیم گل ریزون می‌کنیم تا از این مملکت مهاجرت نکن بیشتر از اینکه باعث افتخار بشی باعث توسری م ...

چه جواب سنگینی بود 😂👌🏻

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

تو مواقع اذان دعا کن خدا شفات بده منم دعا میکنم

خودت که بدون نوبت تو صف شفایی 

راستی من ریپ های گهر بارت رو نمیخونم خودتو خسته نکن عزیزم 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

منم دانشجو ام دارم واسه ارشد میخونم رشتمم حقوقه

چند سالته 

گرایشت چیه 

الان یعنی چند تا سوال حقوقی بپرسیم قشنگ راحت جواب میدی دیگه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

خدا همه بیماران توهمی رو شفا بده 

چند سالته گرایشت چیه الان یعنی چند تا سوال حقوقی بپرسیم قشنگ راحت جواب میدی دیگه

تو که داری برای دکترا میخونی بگو ببینم در مواقع تعارض بین آزادی و عدالت باید چگونه عمل کرد؟

چند سالته گرایشت چیه الان یعنی چند تا سوال حقوقی بپرسیم قشنگ راحت جواب میدی دیگه

اصن میدونی اصل ۲۳ قانون اساسی چیه دانشجوی دکترا؟؟؟

بدون اینکه بری گوگل بگو😂

که فک نکنم بلد باشی فقط باد دکترا خوندن داری

تو عکس خریدات بزار ندیده خانم😂😂😂

در این حین که من عکس خرید میذارم بیا یه استاد دارم بهت معرفیش کنم برای درمان اختلال شخصیت نارسیست بهت کمک می‌کنه 

برای آدم هایی که هیچی نیستن و فکر میکنن چیز خاصی هستن مثل تو خیلی جوابه

حداقل کمتر سوژه ملت میشی دکتر😂

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

یه سوال دیگه دانشجوی دکترا

راجب تعارض اصل ۱۹ و ۱۱۵ میتونی چیزی بگی؟

اصن میدونی این اصول چی میگن؟