2777
2789
تو که داری برای دکترا میخونی بگو ببینم در مواقع تعارض بین آزادی و عدالت باید چگونه عمل کرد؟

باید ببینی تحلیل کیو قبول داری امام خمینی یه تحلیلی دربارش داره آیت الله طباطبایی تحلیلی دربارش داره استاد مطهری تحلیلی در موردش داره بعد مشخص نکردی کدوم عدالت مد نظرته سیاسی اجتماعی فرهنگی اقتصادی کدوم موردش و اینکه آیا عبودیت درش دخالت داشته باشه یا نه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

هرچیزی باشم عین تو ندیده نیستم همه چیزمو ملت بفهمن

آدم ندیده باشه بهتر از اینه که پاچه گیر و بی ادب باشه😂

با عکس خرید همه چیزتو ملت نمی‌فهمن

ملت وقتی همه چیزتو میفهمن که دهن باز کنی و حرف بزنی که الان همه متوجه همه چیز دربارت شدن

فقط خوبه از رو نمیری

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

اصن میدونی اصل ۲۳ قانون اساسی چیه دانشجوی دکترا؟؟؟بدون اینکه بری گوگل بگو😂که فک نکنم بلد باشی فقط ب ...

شگفتا تو اصل ۲۳ را هم بلدی 

خوب می‌تونستی از این زاویه وصل ۲۳ نگاه کنی که وقتی قانون میگه کسی رو نمی‌شه به خاطر عقایدش مواخذه کرد و کنجکاوی کرد اگر کسی اون موضوعی رو که تو دنبالش هستی رو نمی‌دونه نمیشه بهش انگ بی‌سوادی زد شاید اون اصلاً رشته‌اش چیز دیگه‌ایه شاید اصلاً کلاً مطالعه‌ای نداره شاید اصلاً سوادی نداره که متاسفانه هنوز این چیزا رو درک نکردی یعنی اگه ارشدم می‌خونی حتی اگه از همون بدو کنکورتم رفته باشی دانشگاه الان کم کم ۲۶ سالته ولی هنوز درک این چیزا رو نداری

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
آدم ندیده باشه بهتر از اینه که پاچه گیر و بی ادب باشه😂با عکس خرید همه چیزتو ملت نمی‌فهمنملت وقتی هم ...

من منظورم از بی سواد کس خاصی نبود همین که به خودت گرفتی عریان کننده همه چیزه😂

باید ببینی تحلیل کیو قبول داری امام خمینی یه تحلیلی دربارش داره آیت الله طباطبایی تحلیلی دربارش داره ...

چرا میخوای خودتو بهش ثابت کنی عزیزم؟

مشخصه موضوع تحقیق فرداش اینه خودش بلد نیست داره از شما میپرسه براش جواب بدی😂

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

شگفتا تو اصل ۲۳ را هم بلدی خوب می‌تونستی از این زاویه وصل ۲۳ نگاه کنی که وقتی قانون میگه کسی رو نمی‌ ...

تو گوگل خوندی؟😂😂😂

بعدشم من به کسی توهین نکردم که شما به خودت گرفتی همین معلومه هیچی از حقوق بارت نیست😂😂

اصلا اثر حقوقی میدونی چیه؟

من منظورم از بی سواد کس خاصی نبود همین که به خودت گرفتی عریان کننده همه چیزه😂

فعلا لیسانستو بگیر و یه مقاله بنویس بعدا درباره سواد صحبت می کنیم انیشتین

چرا میخوای خودتو بهش ثابت کنی عزیزم؟مشخصه موضوع تحقیق فرداش اینه خودش بلد نیست داره از شما میپرسه بر ...

دارم سوادشو چک میکنم ببینم دانشجو دکترا چیزی بارش هست

بعدشم به شما ربطی داره خرمگس میشی؟

دارم سوادشو چک میکنم ببینم دانشجو دکترا چیزی بارش هستبعدشم به شما ربطی داره خرمگس میشی؟

اومده مصاحبه دکترا؟ تو کی هستی که سواد ملت رو چک کنی؟

آینه رو از روبرت بردار که تصویر خرمگس رو‌ توش نبینی

تو یکیشو بگو ببینم بلدی

من استاد طباطبایی رو قبول دارم که میگه برای آزادی باید دو تا رکن باشه زمینه و پیش شرط دومیشم هدف و نتیجه .‌‌ اگه این دوتا باشن آزادی تو جامعه قوام پیدا می‌کنه  که دقیقاً ربط پیدا می‌کنه به سوال شما به اینکه بقیه را متهم به بی‌سوادی کردی زمینه سوالت اینجا نبود هدف و نتیجه‌ای هم نتونستی ببینی علاوه بر اینکه مضحکه عالم و آدم شدی و جواب سوالتم نتونستی بگیری

اومده مصاحبه دکترا؟ تو کی هستی که سواد ملت رو چک کنی؟آینه رو از روبرت بردار که تصویر خرمگس رو‌ توش ن ...

ادعاش میشه دکترا میخونه میخوام ببینم چقد از حقوق بارشه

فعلا تو خرمگس معرکه شدی😂😂😂

برو عکس خریدات بزار ملت ببینن😂😂😂