2777
2789
چرا میخوای خودتو بهش ثابت کنی عزیزم؟مشخصه موضوع تحقیق فرداش اینه خودش بلد نیست داره از شما میپرسه بر ...

نه آخه می‌دونی آدمی که حتی دوست پسرش انقدری براش ارزش قائل نیست که وقتی می‌خواد بره از چتر بیرون بهش یه خبری بده عین این می‌مونه زن همسایه سبزی به دست اومده جلوی در تو هم درو رو صورتش می‌بندی و میری آخه دیگه چه حقی داره اظهار نظر می‌کنه در مورد بقیه انقدر برای یه آدم ارزش نداری چرا فکر کردی برای سیل کثیری از مردم می‌تونی با ارزش باشی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
راجب خریدا و پس اندازا توام با یک اقتصاد دان بحث میکنم

راجب اینکه امسال کادوی ولنتاین میگیری یا نه هم با یه حس شیشم بحث کن👌🏻😂

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین که دیر جواب دادی معلومه رفتی تو گوگل😂😂😂

من مثل تو بیکار بیعار نشستم تو خونه که بیام موضوع مقاله‌امم از اینجا پیدا بکنم سر کارم از ۱۸ سالگی رفتم سر کار مثل یه عده بیکار بی آر نشستم پامو بندازم رو اون یکی پمپ بقیه بگم بی‌سواد بعد مثل رمالای عهد بوق  بیام بگم من حس ششم هستم 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ادعاش میشه دکترا میخونه میخوام ببینم چقد از حقوق بارشهفعلا تو خرمگس معرکه شدی😂😂😂برو عکس خریدات بز ...

باز خوبه ما خودمون با پول خودمون خرید میکنیم عکس می‌ذاریم منتظر نیستیم دوست پسرمون بهمون این چیزارو کادو بده

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

باز خوبه ما خودمون با پول خودمون خرید میکنیم عکس می‌ذاریم منتظر نیستیم دوست پسرمون بهمون این چیزارو ...

دیگه جوابشو نده خیلی بدبخت‌تر از این حرفاست اصلاً ارزش هیچی رو نداره این آدم دوست پسرشم فهمیده این چیه که باهاش این کار می‌کنه دیگه کامنتتو ریپلای کرد جوابشو نده اصلاً نخون

دیگه جوابشو نده خیلی بدبخت‌تر از این حرفاست اصلاً ارزش هیچی رو نداره این آدم دوست پسرشم فهمیده این چ ...

درسته عزیزم 

کلا من خیلی کم پیش میاد با کسی بحث کنم

ولی ایشون جز موارد استثنا هستن که به همه بی دلیل بی احترامی میکنن و از رو هم نمیرن

درسته عزیزم کلا من خیلی کم پیش میاد با کسی بحث کنمولی ایشون جز موارد استثنا هستن که به همه بی دلیل ب ...

دایورت اش کن 

ارزش نداره اصلا بخای وقت آت براش هدر بدی دیدی که کاربرا چه جوری باهاش برخورد کردن