2777
2789
بپرس

من با کسی یکسال تو رابطه بودم و یکبار امتحانش کردم شاید کار انچنان درستی نبود اما اصلا نگفت که تو رابطه هست و گفت سینگله با اینکه با من هست حالا خیلی متاسفه و میخواد جبران کنه و دیگه قول داده اشتباه اینجوری ازش سر نزنه حالا من درسته باهاش ادامه بدم یا فرصتی بدم؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با کسی یکسال تو رابطه بودم و یکبار امتحانش کردم شاید کار انچنان درستی نبود اما اصلا نگفت که تو را ...

اولا بگم روانشناس نیستم اما چیزایی خوندم و دیدم

ممکنه اون اوایل نسبت بهت جدی نبوده و واقعا هم پشیمونه از این کارش ، زیاد خودت رو درگیرش نکن و باهاش ادامه بده اما خوش خیال نباش و همچین بد بین هم نباش که بخوای اوقات بدی و پر استرسی رو برای خودت رقم بزنی متوجه باش که از فلان ادم همچین رفتاری سر زده و امکان این هم هست دوباره همیچین کاری کنه ، بهش یه فرصت دوباره بده ، 

اما ببین کاری انجام میده که اون اعتماد شکسته شده رو دوباره درست کنه و کاراش رو اصلاح کنه یا نه ازش بپرس چرا اون موقع گفتی سینگلم و امیدوارانه که دلیل واقعیش رو بگه 

در صورتی میشه دوباره اعتماد کرد که یک طرف دلیل اصلی کاری که کرده رو بگه و دو کارایی جهت اصلاح اون رفتارش انجام بده