خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمیپرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚♀️ARMY
خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمیپرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚♀️ARMY
سلام ببخشید من الان آنلاین شدم دیدم چند نفر جوابم رو داده توی تاپیک دیروزت ، بعد تاپیک تعطیل شده ؟ شما میدونی بچه ها چی گفته بودن ؟ اصلا چرا تاپیک تعطیل شد؟ 😟
نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒 بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛