2777
2789
عنوان

سرفه ی من خوب نشد 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 81 پست
اویشنو زنجبیل نعنا ریشه شیرین بیان برا سرفه خشک‌ عالیه

عذرخواهی می کنم که وقتتون می‌گیرم ولی 

عرض کردم قند و فشارم تعادل نداره 

آویشن فشارم بالا می برد و زنجبیل شدیدا پایین میاره 

نعنا و ریشه شیرین بیان امتحان نکردم 

مثل پسر منی اونم فصل سرما همش حساسیت دارهدکتر بهش مونته لوکاست یا همون ایروکاست داد گفت تمام فصل سرم ...

من دو ساله سرفه دارم فرقی ندارع تابستون هم داشتم 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عذرخواهی می کنم که وقتتون می‌گیرم ولی عرض کردم قند و فشارم تعادل نداره آویشن فشارم بالا می برد و زنج ...

ن خواهش میکنم در خدمتم. اناناس قند و فشار رپ تنظیم‌میکنه چ‌خودشو چ کمپوت .بعدم سرم دستی خونگی درست کن اوکی میشی

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
ن خواهش میکنم در خدمتم. اناناس قند و فشار رپ تنظیم‌میکنه چ‌خودشو چ کمپوت .بعدم سرم دستی خونگی درست ک ...

من واقعا توقع نداشتم شما درخواست دوستی ارسال کنید 

فکر کردم نیوتون خیره 

واقعا نباید به کسی اعتماد کرد 

لطفا دیگه درخواست نفرستید من شوهر دارم وبچه دارم 

ن خواهش میکنم در خدمتم. اناناس قند و فشار رپ تنظیم‌میکنه چ‌خودشو چ کمپوت .بعدم سرم دستی خونگی درست ک ...

اینجا یک سایت عمومی هست و من هم واقعا حالم خوب نیست و فکر کردم شما فقط مشاوره پزشکی می دین 

الان پسرمنم سرفه داره شیر گرم وعسل وزردچوبه میدم میگه هم خوشمزه است هم سریع قطع میکنه از اون شدتش دوسه دوزبخوره خوب میشه ازدیروز دادم امروز خیلی کم سرفه داشت

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
من دو ساله سرفه دارم فرقی ندارع تابستون هم داشتم

مزمن شده دیگه 

برو متخصص ریه خیلی کمک کننده است 

به من اسپری داده تقریبا ۷۰ درصد سرفه هام رفته ۲ روزه دارم استفاوه میکنم

من واقعا توقع نداشتم شما درخواست دوستی ارسال کنید فکر کردم نیوتون خیره واقعا نباید به کسی اعتماد کرد ...

گفتم سرم دستی دوقاشق نمک ی قاشق مرباخوری قند با ی لیوان آب هم بزنذبخور کار سرم انجام میده

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه