2777
2789
عنوان

سرفه ی من خوب نشد 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 81 پست
عالیه

من بقدری حالم بده که بچم بردم مدرسه می ترسیدم توی خیابون بیفتم .. چون سرم گیج می رفت.. الان یکم سر گیجم بهتره 

ولی گاهی خیلی خیلی سرم گیج می ره 

تب می کنم.. سرفه خشک  و گلوم چرک کرده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من حتما میگم حتماااااا امپول قرص و شربت خیلی طول میکشه یکبار ده روز طول کشید تا خوب شدم یه عالمه انو ...

آخه سرما خورده نیستم ک خیلی وقته سرفه دارم قرص هم قرص برای سرفه بود آنتی بیوتیک نبود 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
یدونه سیب و چهار قاچ کن با یه لیوان آب و یدونه چوب دارچین بزا ۲۰ دیقه بجوشه صاف کن بخور درمان سرفه ا ...

چمیدونم والا با این همه شربت شیمیایی خوب نشده با سیب بعید می‌دونم 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
تب بالا بی‌حالی ممکنه عفونت باشه نیاز ب انتی بیوتیک هستش

جواب نمیده ...  مصرف کردم 

آنتی بیوتیک طبیعی که واقعا جواب باشه هست ؟؟ 

قبلا عنبر نسا دود می کردم بهتر می شدم 

ولی الان فقط یکم بهتر میشم

من بقدری حالم بده که بچم بردم مدرسه می ترسیدم توی خیابون بیفتم .. چون سرم گیج می رفت.. الان یکم سر گ ...

نوسان قند و فشار ضعف بی حالی سبکی سر 

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
نه عزیزم فقط قرص حساسیت و شربت داد برای سرفه آنتی بیوتیک نداد فکز هم نمیکنم با آنتی بیوتیک خوب بشه چ ...

ایروکاست خوردی؟

این برای سرفه های طولانی که با هیچی خوب نمیشه خیلی جوابه

جواب نمیده ... مصرف کردم آنتی بیوتیک طبیعی که واقعا جواب باشه هست ؟؟ قبلا عنبر نسا دود می کردم بهتر ...

اون مقطعیه درمانگر کامل نیس

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
ایروکاست خوردی؟این برای سرفه های طولانی که با هیچی خوب نمیشه خیلی جوابه

اسم قرصش فکسوکیم 

ایروکاست قرصه ؟بدون نسخه میدن ؟

جواب نمیده ... مصرف کردم آنتی بیوتیک طبیعی که واقعا جواب باشه هست ؟؟ قبلا عنبر نسا دود می کردم بهتر ...

اویشنو زنجبیل نعنا ریشه شیرین بیان برا سرفه خشک‌ عالیه

روتارین از داروخانه بگیر گیاهیه تو آبجوش میریزی و میخوری

شلغم عسل آنتی بیوتیک طبیعیه بلدی درست کنی؟

دم کرده آویشن

غرغره آب نمک

آبلیمو عسل آب گرم

پرهیز غذایی- غذاهای سرخ کرده نخور حتی بوی سرخ کردنی داغون میکنه