2777
2789
عنوان

سرفه ی من خوب نشد 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 81 پست
گیاه دارویی

نه روم نمیشه این و بخرم 😐

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر هنوز خلط داری باید بری دکتر آنتی بیوتیک بخوری.کامل خوب نشده بودی .

خلط نمیاد ولی سرفه صداش مثل سرفه خلط داره 

هفته پیش دکتر بودم دیگه ولی خوب نشد 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
دم کنه یا چطوری؟

دو تا قاشق چایخوری بریز تو یک استکان ابجوش بریز روش با ی قاشق چایخوری عسل ی بشقاب بزار روش ده دیقه صب کن تا دم بکشه بعد با قاشق بخور همه دونه ها باید خورده بشه

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

امپول زدی؟ راستی اسپری بگو برات بنویسه

نه قرص و شربت داد 

ببخشید من هم سرفه خشک دارم و البته تب و بی حالی و سر گیجه گلومم چرک کرده میشه من هم راهنمایی کنید ...

تب بالا بی‌حالی ممکنه عفونت باشه نیاز ب انتی بیوتیک هستش

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
باید انتی بیوتیک رو قوی تر کنههفته پیش بهت آزیترومایسین داد؟روتارین خوردی؟

نه عزیزم فقط قرص حساسیت و شربت داد برای سرفه آنتی بیوتیک نداد فکز هم نمیکنم با آنتی بیوتیک خوب بشه چون قبلا یک ماه پیش برای مشکل پوستم آنتی بیوتیک خوردم و تاثیری رو سرفم نداشت 

این سرفه هم یکی دو ساله دارم