2777
2789
عنوان

دوست شوهرم هر شب بهش زنگ میزنه

259 بازدید | 7 پست

عقدیم نرفتیم زیر یه سقف یه هفتس دوست شوهرم هرشب بهش زنگ میزنه که آنلاین بیا بازی (کال آف) شوهرمم منو زود میرسونه خونه ک بره بازی کنه 

بازیم حجمش زیاده شوهرم رو گوشی قبلی من که الان دستشه  نصب کرده بود 

امشب عصبی شدم گفتم گوشی رو بیار ،یکاریم نکن بگم یا من یا دوستات 

شما بودید حساس نمیشدین؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش نه.به علایقش احترام میزارم همین که سربه راه باشه خوبه.نظر منه حالا بقیه چی میگن

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.

نمیخام بترسومنت 

شوهر دوست من هر شب تو این بازیا بود چون آنلاین اند بعدن فهمید چقد با دخترا بازی میکرده تو این بازی 

همون رستاکوچولوام 🙂اینجام تا واقعیت هارو بگم ،اسم کاربریم هم واسه همینه 🤪

درسته که این دوران خاصه ، توجه و محبت و کنار هم بودن بیشتری مطلبه و احساسات به منطق میچربه خصوصا در خانم ها  

ولی یادتون باشه قرار نیست آدم ها با ازدواج کردن هر چه داشتن رو کنار بذارن 

همسرمون بچه ی ما نیست ،که حتی تصمیم تفریح و سرگرمی و تایم آزادش با ما باشه  

در کل میخوام بگم بهم سخت نگیرید ، کم کم مسیولیت های زندگی این کار رو از سرش میندازه ولی اگه یکدفعه گارد بگیرید و تند برخورد کنید ، ته دلش به این میرسه که عجب کاری کردم ازدواج کردم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.