2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من همیشه اشتهام عالیه و روز به روزم وزن اضافه میکنم ،داروهایی که توی این مدت خوردم ایناس 

ففول ، هماتونیک ، بکمپلکس ، امگا۳ ،ویتامین A,D,E ، فولیک اسید ۵ عالی ولی گاهی هم ۱ خوردم ،من کلا هرچی قرص تقویتی تو خونه ببینم میخورم😂

و اینکه صبحونه کلا نمیخورم فقط وقتایی که قرص برا صبح داشته باشم میخورم 

ناهارم همیشه بیشتر ۷۰۰ کالریه

میان وعده و میوه هم میخورم ، هیچوقت هم گشنه نمیخوابم مگر اینکه خیلی بی‌حوصله باشم یا وقت نباشه 

وزنم ۵۷ و قدم ۱۶۰ هس و اصلا هم شکم و پهلو ندارم ،اندامم خیلی خوبه 

قرص سپروهپتادین

بشدت خواب اوره و عصبی هم میشی 

من نخوردم ولی هرکسی دیدم خورده راضی نبوده 

و اینکه بنظر من باید قرصی بخوری که اشتها رو زیاد کنه ،با قرص چاقی اندام اصلا قشنگ نمیشه و پفه و اکثر وزن هم میریزه 

بشدت خواب اوره و عصبی هم میشی من نخوردم ولی هرکسی دیدم خورده راضی نبوده و اینکه بنظر من باید قرصی بخ ...

این قرص به شدت اشتهارو زیاد میکنه. منم نخوردم. من  به زور لاغر کردم.  ولی. زنداداشم یه مدت میخورد. سر سفره دو بشقاب غذا رو با نون میخورد. الان چاق شده.  

من همیشه اشتهام عالیه و روز به روزم وزن اضافه میکنم ،داروهایی که توی این مدت خوردم ایناس ففول ، همات ...

چقد عالیی منم چند وقته شروع کردم ویتامین میخورم حتما بقیشو که گفتی میگیرم انجام میدم مرسیی