2777
2789
عنوان

خانوادگي

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 41 پست
اخه ميدوني این قضیه رو به مامانم گفتم گفت خیلی بی غیرت من بودم خوابونده بودم تو گوشت😢😥

زناي قديمي توقع غيرت دارن از مردا  به امروزيا عادت نكردن.... هنوزم كسايي مث مادرت هستن ك عشقو تو كتك وغيرت وروسريتو بكش جلو ورژتو پاك كن ميبينن😂😂😂

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

بچه هایادیه چیزی افتادم پارسال توتلگرام شوهرم دیدم دخترخالش هست ونوشته سلام تازه هم پیام داده بودمثل اینکه مادرشوهرم شماره شوهرموبهش میده تا شوهرم لینک کانالشوبهش بده واسش تبلیغ کنه منم تا دیدم عصبی شدم آخه ازش بدم میادخیییلی دوست داره جلب توجه کنه یه بارم خونه مادرشوهرم موقع خداحافظی داشت باشوهرم حرف میزداونقدراومده بودجلوکه یه بندانگشت دیگه میومدرسماتوبغل شوهرم بوداونجابیشتربدم اومدازش منم داغبودم سریع بلاکش کردم اونم ناراحت شدبه مادرشوهرم گفت بعدابه خودشوهرمم گفت که اینقدرتحملمونداشتی شمابودیدروتون میشددیگه باهاش روبه روشین آخه همین که اومدبلاک شدزودبلاکش کردم اون فک کردکارشوهرمه شوهرمم ازکارم ناراحت شد🤗

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هایادیه چیزی افتادم پارسال توتلگرام شوهرم دیدم دخترخالش هست ونوشته سلام تازه هم پیام داده بودمثل ...

عجب كاري كرديا😂😂😂😂😂😂😂😂هولي خب يه لحظه واستا ببين چي ميگه..... من بر عكس همه ام از كسي اينجوري بدم بياد بجا اينكه خودمو بكشم عقب بيشتر بهش نزديك ميشم جاهايي ك هست ميرم ك حرصش بدم.... همش ميرم تو بغل شوهر جلوشو.... همونجا پروفايل شوهرتو عكس عاشقانه دونفره ميزاشتي بعدشم ميزدي بله؟

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
بچه هایادیه چیزی افتادم پارسال توتلگرام شوهرم دیدم دخترخالش هست ونوشته سلام تازه هم پیام داده بودمثل ...

افرين كارت عالي بوده سر بزنگاه گرفتي ،،حتما بايد رو ميديد و جلو ميومد 👍🏻👍🏻

عجب كاري كرديا😂😂😂😂😂😂😂😂هولي خب يه لحظه واستا ببين چي ميگه..... من بر عكس همه ام از كسي اينجور ...

میدونی توجمع اونقدرخودشوباکلاس نشون میده وصداشوعوض میکنه اصلاکاملامشخصه تشششنه جلب توجهه موقعی که حرف میزنه صداشوبلندمیکنه همه بهش گوش بدن منم به شوهرم گفتم جلواون بیا کنارم بشین بیشترباهام حرف بزن بااونم اصلاحرف نزن آخه شوهرخودش خوشگل نیست ازاولم نمیخواستش فک میکنم جلوشوهرم ازعمدمیخوادخوشگل کنه

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  
میدونی توجمع اونقدرخودشوباکلاس نشون میده وصداشوعوض میکنه اصلاکاملامشخصه تشششنه جلب توجهه موقعی که حر ...

خب حالا ك ميدوني از حسوديه. و شوهر تو هم ك مال خودته اون نميتونه كاري كنه.. پس حداقل حرصش بده بزار بشينه سرجاش.... مثلا من باشوهرم راحتم اينارو ميگم جلو خالت مثلا ميگم يدفعه بيا دستتو بنداز دور كمرم.... حالا شوهرم من جلو جمع بيشترييييين محبتش اينه بگه مينا جون خيلي سنگين برخورد ميكنه😂اينجوري پرش كن 

[QUOTE=48126921]ولی خداییش ۲ ماهه ازدواج کردی اقدام کردی برای بارداری؟؟؟!!![/QUOTE]

اره چون ديگه با اندازه كافي مجرد بودم و سه تا مدركم و گرفتم ،،چندين سال خارج از كشور زندگي كردم ،،شغلم و مطبم و دارم ،،وقتي كه واقعا كامل شدم و خوب جوونيهام و كردم ،،تصميم گرفتم خانواده تشكيل بدم ،،ازدواج كردم و الان هم بچه ..من هميشه زندگيم رو برنامه بوده و تا اينجا حساب شده جلو اومدم ،،دو سال قبل از ازدواجم با همسرم نامزد بودم و با اون هم حسابي همه گشت و گذار هامونو كرديم ،، 😉 اين حرف شما واسه دخترهايي ميگن كه هنوز تو خونه بابا هستن تا يه خواستگار مياد ،يك هفته بعد ،بدون هيچ برنامه ريزي نه تحصيلي نه شغلي نه پشتوانه مالي واسه خودشون ،،نه عشق و حالي ،،سريع يك هفته اي ازدواج ميكنن ،،بعدم دو ماه بعد اقدام ميكنن به بارداري ،...!! نه من كه حتي براي تاريخ زايمان هم تو اروپا بيمارستانم هم اكي كردم ....عزيزم پس هيچ كس و زود قضاوت نكنيممم 🙏💖