2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

روغن زیتون میزنی؟ . 

آره ولی بی فایدس...از بس خاروندم زخمی شده  

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘

به سلامتی استارتر جان

امیدوارم زایمان خوب و راحتی داشته باشی

اصلا نترس چون باورت نمیشه چقدر راحته و وقتی بچه ت رو بغل میگیری چقدر شیرینه 

منم ۴ ماه پیش سزارین کردم خیلی خوب بود 

پیشاپیش قدمش مبارک

دردشو میشه توصیف کنی ؟ 

ببين زايمان طبيعي خيلييي به آگاهي وآمادگي مادر بستگي داره

خيلي زياد

اگه با علم به مراحل زايمان و درداش بري ميتوني تحمل كني وگرنه خاطره ي تلخي ميشه برات

ببين من انقباضام طولاني شد،از٧صبح تا٨شب ك زايمان كردم!!!

اما ٦پذيرشم كردن ك ٦سانت شدم،دوساعت ونيم ب دنيا اومد ديگه

دردشو باوررركن يادم رفته  

دل بود كمربود؟؟  

بخوام صادق باشم دوبارتودردا ب شوهرم گفتم برم سزارين؟؟نميتونم ادامه بدم،گفت هرجوربخواي!!(الكي  )گفتم نهههه تا اينجاشو اومدم بايد بتونم

پله رفتم بالا خيلي خوب پيشرفت كردم

ماساژ عالي بود

اب گرم توسرويس اتاقم

توپ خيلي خوب بود

دردش ب نظرم شبيه يه پريود سنگين بود خب شديد ديگه

من سزارین کردم نه درد داشتم نه سختی کشیدم الانم بعد از ۳ سال کمر درد ندارم. فقط یه مورد اینکه از بیح ...

منم سزارین کردم اصلا دردی نداشتم ، بعد یک سال و نیم هیچ کمر دردی هم ندارم ، سزارین با بی حسی خیلی عالی

مادرم فرشته است ، ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند ، زیرا به پاهایش من را بسته بود ، برادرم را ، پدرم را و همه زندگیش را....

دوماه پیش سزارین شدم باور کن اصلا یادم نمیاد چه دردی داشت 😁😁😁😁

هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻
2823
2791
2779
2792