2777
2789
دردش خیلی زیاده نمیرم اونجا 😣😣

از اول خلقت همه اینطوری زایمان کردن نمردن عزیزم توکل کن به خدا همش تو یه روزه فرداش به امیدخدا توی خونت داری به نی نی ات نگاه میکنی وخودت کارات رامیکنی

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما ورزشارو انجام میدی؟ 

سراون نه يه ذذذذره فقط انجام دادم ولي كمي پياده روي داشتم

اما فعاليتم كم نبود

اثاث كشي داشتم 

سراين سعي ميكنم ورزشاي مخصوصو انجام بدم

اما با بچه پياده روي خيليي سخته برام

شوهرمم همكاري نميكنه

اما سعي ميكنم سرپاباشم و فعاليت كنم 

دعام كن

وااااااای نکن چرا میخارونی؟؟؟؟ تمامش ترک میخوره خدایی نکرده پاره میشه پوست شکم نازکه الان فقطططططط ...

بخدا عاصی شدم از دست خارشا...هرچی روغن میزنم فایده نداره شکمم زخمی میشه وخونی هم میشه  

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘
سراون نه يه ذذذذره فقط انجام دادم ولي كمي پياده روي داشتم اما فعاليتم كم نبود اثاث كشي داشتم  ...

ایشالا راحت تر ازقبل زایمان میکنی . ببخشید اینو میپرسم . بعد زایمان نزدیکی خیلی درد داره ؟ 

ایشالا راحت تر ازقبل زایمان میکنی . ببخشید اینو میپرسم . بعد زایمان نزدیکی خیلی درد داره ؟ 

ببين عزيزم من خيلييي بدزخمم خيليا

روزسوم زايمانمم نيم ساعت توهيابون دنبال ادرس دكترراه رفتم!!بچه بغل!!

يكي ازبخيه هام بازشد كه شكرخدا دكترم پماددادو رفع شد

اما تا٤٢،٤٣روز صبركردم

ميترسيدم خب

ميگم ديرم جوش ميخوره زخمام

نزديكيم درد شديدي و خاصي نداشت ولي يههه ذرره خون صورتي اومد 

دفعه هاي بعد ديگه مشكلي نبود درد شديدم نداشتم

مث قبل زايمان..

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

یه لحظه بیاید

rirapjyg | 29 دقیقه پیش