2777
2789

راهکارهای خانگی:

1. **لایه‌برداری ملایم**: از لایه‌بردارهای ملایم استفاده کن تا سلول‌های مرده پوست رو از بین ببری و به بازسازی پوست کمک کنی. محصولات حاوی اسیدهای آلفا هیدروکسی (AHA) و بتا هیدروکسی (BHA) می‌تونن مؤثر باشند.

2. **ماسک‌های طبیعی**: استفاده از ماسک‌های خانگی مثل ماسک عسل و دارچین یا ماسک آلوئه‌ورا می‌تونه به ترمیم پوست و کاهش التهاب کمک کنه.

3. **روغن‌های طبیعی**: روغن‌هایی مثل روغن نارگیل یا روغن بادام می‌تونن به نرم کردن پوست و کمک به بازسازی آن کمک کنند.

روش‌های پزشکی:

1. **میکرودرم ابریژن**: این روش لایه‌برداری مکانیکی پوست است که به حذف سلول‌های مرده و تحریک رشد پوست جدید کمک می‌کنه.

2. **لیزر درمانی**: لیزر درمانی می‌تونه به تحریک تولید کلاژن و بهبود فرورفتگی‌های جای جوش کمک کنه.

3. **میکرونیدلینگ**: این روش با استفاده از سوزن‌های ریز، پوست رو تحریک به تولید کلاژن و بازسازی می‌کنه.

4. **پرکننده‌های پوستی (Filler)**: این روش با تزریق مواد پرکننده به زیر پوست، به بهبود فرورفتگی‌های عمیق کمک می‌کنه.

5. **درمان‌های موضعی**: کرم‌ها و ژل‌های حاوی رتینوئید یا سیلیکون می‌تونن به بازسازی پوست و بهبود ظاهر جای جوش کمک کنند.

نکات مراقبتی:

1. **مرطوب‌سازی منظم**: پوستت رو با مرطوب‌کننده‌های مناسب، نرم و مرطوب نگه‌دار تا به بهبود بافت پوست کمک بشه.

2. **محافظت از پوست در برابر آفتاب**: استفاده از کرم ضدآفتاب با SPF مناسب می‌تونه از تیرگی و آسیب بیشتر به پوست جلوگیری کنه.

3. **پرهیز از فشردن و خاراندن جوش‌ها**: این کار می‌تونه به تشدید فرورفتگی‌ها و آسیب به پوست منجر بشه.

🫠🌊

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بالا رو ببین گفتم

اون روغن اینا ک من پوستم چربه حتی دژودرم میزنم بیشتر جوش میزنم

میمونه گزینه های پایین ک میگن فقط یکچیزی جواب میده

لیزر گرونع

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

اون روغن اینا ک من پوستم چربه حتی دژودرم میزنم بیشتر جوش میزنممیمونه گزینه های پایین ک میگن فقط یکچی ...

روش‌های مراقبت از پوست چرب:

1. **شستشوی منظم**:

- پوستت رو دو بار در روز (صبح و شب) با یک شوینده ملایم و مناسب پوست چرب بشوی. این کار به حذف چربی اضافی و آلودگی‌ها کمک می‌کنه.

2. **استفاده از تونر**:

- از تونرهای بدون الکل و مناسب پوست چرب استفاده کن تا منافذ پوست رو ببندی و چربی اضافی رو کنترل کنی.

3. **مرطوب‌سازی**:

- حتی اگر پوستت چربه، همچنان به مرطوب‌کننده نیاز داری. از مرطوب‌کننده‌های سبک و غیرچرب (آب‌رسان) استفاده کن که پوستت رو نرم و مرطوب نگه‌دارن بدون اینکه چربی اضافی به پوست اضافه کنن.

4. **ماسک‌های مناسب پوست چرب**:

- استفاده از ماسک‌های حاوی خاک رس یا زغال فعال می‌تونه به جذب چربی اضافی و پاکسازی عمیق پوست کمک کنه.

5. **لایه‌برداری ملایم**:

- لایه‌برداری ملایم پوستت رو هفته‌ای یک یا دو بار انجام بده تا سلول‌های مرده پوست رو از بین ببری و منافذ پوستت رو تمیز نگه‌داری. از اسکراب‌های ملایم و مناسب پوست چرب استفاده کن.

6. **استفاده از محصولات ضدجوش**:

- محصولات حاوی سالیسیلیک اسید یا بنزوئیل پراکسید می‌تونن به کاهش جوش‌ها و کنترل چربی پوست کمک کنن.

7. **محافظت از پوست در برابر آفتاب**:

- از کرم‌های ضدآفتاب با فرمولاسیون مناسب پوست چرب استفاده کن تا پوستت در برابر اشعه‌های مضر خورشید محافظت بشه.

نکات اضافی:

1. **پرهیز از محصولات سنگین و چرب**:

- از محصولات آرایشی و مراقبتی سنگین و چرب خودداری کن تا منافذ پوستت مسدود نشه.

2. **حفظ بهداشت ابزار آرایشی**:

- ابزارهای آرایشی و اسفنج‌ها رو به طور منظم تمیز کن تا از انتقال باکتری‌ها و آلودگی‌ها جلوگیری کنی.

3. **استفاده از دستمال‌های جذب‌کننده چربی**:

- می‌تونی از دستمال‌های جذب‌کننده چربی (بلوتینگ پیپر) برای جذب چربی اضافی در طول روز استفاده کنی.

🫠🌊

روش‌های مراقبت از پوست چرب:1. **شستشوی منظم**: - پوستت رو دو بار در روز (صبح و شب) با یک شوینده مل ...

باورت مییشه همه ی اینارو استفاده میکنم

ولی همش باید پول خرج کنم هردفعه چند تومن چند تومن میره

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️