2777
2789

راهکارهای خانگی:

1. **لایه‌برداری ملایم**: از لایه‌بردارهای ملایم استفاده کن تا سلول‌های مرده پوست رو از بین ببری و به بازسازی پوست کمک کنی. محصولات حاوی اسیدهای آلفا هیدروکسی (AHA) و بتا هیدروکسی (BHA) می‌تونن مؤثر باشند.

2. **ماسک‌های طبیعی**: استفاده از ماسک‌های خانگی مثل ماسک عسل و دارچین یا ماسک آلوئه‌ورا می‌تونه به ترمیم پوست و کاهش التهاب کمک کنه.

3. **روغن‌های طبیعی**: روغن‌هایی مثل روغن نارگیل یا روغن بادام می‌تونن به نرم کردن پوست و کمک به بازسازی آن کمک کنند.

روش‌های پزشکی:

1. **میکرودرم ابریژن**: این روش لایه‌برداری مکانیکی پوست است که به حذف سلول‌های مرده و تحریک رشد پوست جدید کمک می‌کنه.

2. **لیزر درمانی**: لیزر درمانی می‌تونه به تحریک تولید کلاژن و بهبود فرورفتگی‌های جای جوش کمک کنه.

3. **میکرونیدلینگ**: این روش با استفاده از سوزن‌های ریز، پوست رو تحریک به تولید کلاژن و بازسازی می‌کنه.

4. **پرکننده‌های پوستی (Filler)**: این روش با تزریق مواد پرکننده به زیر پوست، به بهبود فرورفتگی‌های عمیق کمک می‌کنه.

5. **درمان‌های موضعی**: کرم‌ها و ژل‌های حاوی رتینوئید یا سیلیکون می‌تونن به بازسازی پوست و بهبود ظاهر جای جوش کمک کنند.

نکات مراقبتی:

1. **مرطوب‌سازی منظم**: پوستت رو با مرطوب‌کننده‌های مناسب، نرم و مرطوب نگه‌دار تا به بهبود بافت پوست کمک بشه.

2. **محافظت از پوست در برابر آفتاب**: استفاده از کرم ضدآفتاب با SPF مناسب می‌تونه از تیرگی و آسیب بیشتر به پوست جلوگیری کنه.

3. **پرهیز از فشردن و خاراندن جوش‌ها**: این کار می‌تونه به تشدید فرورفتگی‌ها و آسیب به پوست منجر بشه.

🫠🌊

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اون روغن اینا ک من پوستم چربه حتی دژودرم میزنم بیشتر جوش میزنممیمونه گزینه های پایین ک میگن فقط یکچی ...

روش‌های مراقبت از پوست چرب:

1. **شستشوی منظم**:

- پوستت رو دو بار در روز (صبح و شب) با یک شوینده ملایم و مناسب پوست چرب بشوی. این کار به حذف چربی اضافی و آلودگی‌ها کمک می‌کنه.

2. **استفاده از تونر**:

- از تونرهای بدون الکل و مناسب پوست چرب استفاده کن تا منافذ پوست رو ببندی و چربی اضافی رو کنترل کنی.

3. **مرطوب‌سازی**:

- حتی اگر پوستت چربه، همچنان به مرطوب‌کننده نیاز داری. از مرطوب‌کننده‌های سبک و غیرچرب (آب‌رسان) استفاده کن که پوستت رو نرم و مرطوب نگه‌دارن بدون اینکه چربی اضافی به پوست اضافه کنن.

4. **ماسک‌های مناسب پوست چرب**:

- استفاده از ماسک‌های حاوی خاک رس یا زغال فعال می‌تونه به جذب چربی اضافی و پاکسازی عمیق پوست کمک کنه.

5. **لایه‌برداری ملایم**:

- لایه‌برداری ملایم پوستت رو هفته‌ای یک یا دو بار انجام بده تا سلول‌های مرده پوست رو از بین ببری و منافذ پوستت رو تمیز نگه‌داری. از اسکراب‌های ملایم و مناسب پوست چرب استفاده کن.

6. **استفاده از محصولات ضدجوش**:

- محصولات حاوی سالیسیلیک اسید یا بنزوئیل پراکسید می‌تونن به کاهش جوش‌ها و کنترل چربی پوست کمک کنن.

7. **محافظت از پوست در برابر آفتاب**:

- از کرم‌های ضدآفتاب با فرمولاسیون مناسب پوست چرب استفاده کن تا پوستت در برابر اشعه‌های مضر خورشید محافظت بشه.

نکات اضافی:

1. **پرهیز از محصولات سنگین و چرب**:

- از محصولات آرایشی و مراقبتی سنگین و چرب خودداری کن تا منافذ پوستت مسدود نشه.

2. **حفظ بهداشت ابزار آرایشی**:

- ابزارهای آرایشی و اسفنج‌ها رو به طور منظم تمیز کن تا از انتقال باکتری‌ها و آلودگی‌ها جلوگیری کنی.

3. **استفاده از دستمال‌های جذب‌کننده چربی**:

- می‌تونی از دستمال‌های جذب‌کننده چربی (بلوتینگ پیپر) برای جذب چربی اضافی در طول روز استفاده کنی.

🫠🌊

روش‌های مراقبت از پوست چرب:1. **شستشوی منظم**: - پوستت رو دو بار در روز (صبح و شب) با یک شوینده مل ...

باورت مییشه همه ی اینارو استفاده میکنم

ولی همش باید پول خرج کنم هردفعه چند تومن چند تومن میره

♥️