2777
2789
تو نی نی سایت برا اینکه بخوایم تاپیک مونو حذف کنیم یا دیلیت اکانت کنیم باید چیکار کنیمشاید خواستم یه ...

خودت نمیتونی حذف کنی باید به نینی یار بگی

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو نی نی سایت برا اینکه بخوایم تاپیک مونو حذف کنیم یا دیلیت اکانت کنیم باید چیکار کنیمشاید خواستم یه ...

برا پاک کردن تاپیک اگه کسی جز خودت کامنت نذاشته باشه بزن رو سه نقطه و حذفش کن...

اگه کسی برات کامنت گذاشته لینکشو بفرس برا نی نی یار حذف میکنه 

برا دیلیت اکانتم نی نی یارو تگ میکنی اکانت بسته میشه و نمیتونی ازش استفاده کنی ...ولی تاپیکات و کامنتات میمونه

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

الان من می‌خوام با اون شمارم بیام اینو میخوام بدم مامانم باید بیام بیرون

رو اون سه نقطه عه بزن و خارج شو ..بعد رمز و شماره رو بده به مامانت وارد میشه ...

شمام باید اکانت جدا بزنی

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

برا پاک کردن تاپیک اگه کسی جز خودت کامنت نذاشته باشه بزن رو سه نقطه و حذفش کن...اگه کسی برات کامنت گ ...

ممنون 

تاپیک هام برا بقیع میمونه

ولی برا خودم نمیتونم ببینم؟

آخه شمارمو می‌خوام بدم به مامانم 

چجوری باید بگم

نمی‌دونم عزیزم

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

ممنون تاپیک هام برا بقیع میمونهولی برا خودم نمیتونم ببینم؟آخه شمارمو می‌خوام بدم به مامانم

برا بقیه و همچنین خودت میمونه...اتفاقی برا تامیکات نمیفته

برا بقیه و همچنین خودت میمونه...اتفاقی برا تامیکات نمیفته

نه من میگم اگه مبیاد اینجا تاپیک های منو نبینه

کلا اینجا برا خودم پاک بشه برا بقیع عیب ندارم بمونه یا نه مشکلی ندارم

نه من میگم اگه مبیاد اینجا تاپیک های منو نبینهکلا اینجا برا خودم پاک بشه برا بقیع عیب ندارم بمونه یا ...

روزی یه دونشو بده نی نی یار برات بپاکه