2777
2789
عنوان

بچه ها سلام

334 بازدید | 45 پست

راستش پر از بغضم ... من نهمین ماهه که اقدام کردم اما بازم امروز ظهر دل درد پریود چند ساعتی اومد سراغمو و یک ذره ترشح قهوه ای کمرنگ داشتم و قطع شد. اما اکثرا همین شکلی ام و بعدش پریود میشم. مطمعنم که باز پریود میشم. نی نی داشتن برام رویا شده ... چند وقته کلا یه غمی رو دلمه ... نمیدونم چیکار کنم.

ناراحت نباش دوست عزیز خدا بزرگه. دکتر رفتی؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

آخ عزیزم.چکاپ شدی؟؟

زن بودن خیلی قشنگه!چیزیه که یه شجاعت تموم نشدنی میخواد!یه جنگ که پایان نداره.خیلی باید بجنگی تا بتونی بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه بوجود نیومد،اون روز یه قدرت با شکوه متولد شد که بهش نا فرمانی میگند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نباش پس من چی بگم با یک ای یو ای منفی الان تو سیکل ای وی اف هستم 

منم همینطوریم😢

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
نه عزیزم... من ۲۴ سالمه میگن تا یکسال صبر کن بعد برو

ی چکاپ برو نزدیک تخمک گذاریت ی سونو برو. شوهرتم ی آزمایش بده.

زن بودن خیلی قشنگه!چیزیه که یه شجاعت تموم نشدنی میخواد!یه جنگ که پایان نداره.خیلی باید بجنگی تا بتونی بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه بوجود نیومد،اون روز یه قدرت با شکوه متولد شد که بهش نا فرمانی میگند.

حالا یه چکاپ بری ضرری نداره